• 瀏覽: 74,757
  • 回覆: 458
  • 追帖: 14
+52
引用:
原帖由 swerner 於 2018-4-15 02:10 AM 發表

嘩,樓主真係好勁呀,射105枚打3個目標就知佢講大話,下次建議你㑠番嗰2句真接D好D
105枝中和1枝中無分別, 特朗普一早通知普京知呢場大龍鳳, 俄、敍一早準備好現場直播, 生活照常冇人炸死, 兩方面WIN WIN

引用:
原帖由 Uhu123 於 2018-4-15 01:11 AM 發表

呆蛙都係咁話:紅3彈無虛發……中漁船!
🤣唔好同臭蔡比啦 侵侵識玩Twitter 勁好多

引用:
原帖由 wasana 於 2018-4-15 02:43 AM 發表

美國的彈無虛發好正確喎!
只係全部都正常點火啫
仲射得出添!

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:25 PM 發表
那麼

誰說謊了 ??

可能兩邊都說謊
英美法無發射導彈,俄亦無截導彈
俄佬見對家吹咁大,閉跟上,大返佢轉頭

引用:
原帖由 wasana 於 2018-4-15 02:47 AM 發表
連國會都未通過已經射左,
呢D係民主?
咁中國一定民主過佢百倍
中共當年懲越戰打越南之前有冇經人大通過?

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:23 PM 發表
71枚導彈被攔截?俄羅斯曬出地點 五角大樓堅稱彈無虛發

美英法三國發動對敘利亞的“精準打擊”後,俄羅斯國防部曾表示敘利亞攔截了103枚導彈中的71枚。而在剛剛結束的五角大樓新聞發布會中,美國國防部則表示,這 ...
105枚導彈,“每一導彈都並命中目標(TBB話最後全國有三人受傷)

引用:
原帖由 lewark 於 2018-4-14 11:40 PM 發表
欄截圖片:

X 2 俄羅斯彈無虛發

英美法聯軍話佢地的目標係化武工廠/實驗室, 就算一般化學工廠或倉庫若然發生爆炸或洩漏一定有大量有害的氣體, 工作人員有乜可能乜嘢保護裝備都無進入範圍同清理? 所謂攻擊化武工廠/實驗室謊言不攻自破

用76個飛彈去炸一個目標幾座連埋既建築物?講都無人信。上次炸軍用機場啲飛機庫咁大地方用59枝唔奇因為啲飛機分開停放同要炸掉跑道。以特朗普性格一定會想同時炸多個地方攞威,點知人地軍用機場有上次經驗佈防全部被攔截只有非軍事設施俾你炸咯!

原來又係「精神勝利法」
引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:23 PM 發表
71枚導彈被攔截?俄羅斯曬出地點 五角大樓堅稱彈無虛發

美英法三國發動對敘利亞的“精準打擊”後,俄羅斯國防部曾表示敘利亞攔截了103枚導彈中的71枚。而在剛剛結束的五角大樓新聞發布會中,美國國防部則表示,這 ...

引用:
原帖由 陳主任 於 2018-4-15 12:05 AM 發表

超版 你好
呢位超版好過以前嘅潰爛王

引用:
原帖由 織田信長 於 2018-4-15 12:12 AM 發表
仲有人信美帝
你覺得三方面都值得信嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]