• 瀏覽: 74,753
  • 回覆: 458
  • 追帖: 14
+52
引用:
原帖由 搬籠門 於 2018-4-15 12:54 AM 發表
老味又要大印銀紙了
儍普的生意經, 使用快到期嘅戰斧導彈, 要英、法共同俾錢, 再屈沙地、科威特、阿聯酋。。。買軍火對抗伊朗, 除笨有精一盤生意

引用:
原帖由 mawongching 於 2018-4-15 01:15 AM 發表

儍普的生意經, 使用快到期嘅戰斧導彈, 要英、法共同俾錢, 再屈沙地、科威特、阿聯酋。。。買軍火對抗伊朗, 除笨有精一盤生意
尾狗智將點都要撐阿侵!

英國法國本土好快受到恐怖襲擊嘅喇😂😂做幇凶代價😂😂

之前美國發射59次導彈都話好多打唔中啦, 最後有圖證明係全中

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-4-15 12:15 AM 發表
人在做,天在看,遲早有報應
仲信呢D野前幾位美國總統邊個冇發動戰爭催毀人地家園架?邊個有報應呢?

人地就家破人亡,佢地就家族興隆,報應呢?

痴膠線話射就射視人命如草芥,有冇比敘利亞人民投票射唔射,你老美仲話自由民主國

引用:
原帖由 毛理求屍 於 2018-4-15 12:11 AM 發表

係咪好似全票通過被選為國家主席一樣假到無人信呀
民主釘書釘最可信!

引用:
原帖由 Uhu123 於 2018-4-15 01:21 AM 發表

尾狗智將點都要撐阿侵!
撐儍普的是農業、石油礦產州郡, 而共和黨金主為油商、軍火商、酋太富豪。。。全部金錢掛帥, 有錢齊齊揾, 世界越亂越發達

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 23:26 發表
美帝3個目標需要105枚導彈嗎?明顯美帝撒謊了,這樣看起來更相信俄羅斯,那幾個機場確實是全部攔截了所有導彈,美帝臉丟完了,還在吹彈無虛發。

巡航導彈,速度比防空導彈慢多了,作為導彈強國,我相信俄羅斯的 ...
嘩,樓主真係好勁呀,射105枚打3個目標就知佢講大話,下次建議你㑠番嗰2句真接D好D

引用:
原帖由 613424 於 2018-4-15 01:24 AM 發表
英國法國本土好快受到恐怖襲擊嘅喇😂😂做幇凶代價😂😂
所以可轉移視線, 國民衹留意著生命安全, 而沒專注政客民生的不濟表現

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:25 PM 發表
事件過去近20個小時,美國總統特朗普開始“慶功”,在社交媒體上連發兩推,除了感謝英、法兩國的協助外,還稱“這次的打擊完美執行,大功告成”。

...
3個大國放完煙花渣 散ban
做完戲俾國民睇 missuing competed

引用:
原帖由 蘇絲黃親爸爸 於 2018-4-15 12:39 AM 發表

俄羅斯冇否認,而事實上藥廠、大學實驗室大樓呢d毫無防備的民用設施,的確被美英流氓團伙的導彈擊中損毀,甚至被美國指為化武基地的藥廠,幾乎被夷為平地。
但是敘利亞的軍用機場、軍事基地則毫無損傷, 射向呢 ...
算啦 呢個世界大部分既野係謊言 上網搵到幾千個美國謊言

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:26 PM 發表
美帝3個目標需要105枚導彈嗎?明顯美帝撒謊了,這樣看起來更相信俄羅斯,那幾個機場確實是全部攔截了所有導彈,美帝臉丟完了,還在吹彈無虛發。

巡航導彈,速度比防空導彈慢多了,作為導彈強國,我相信俄羅斯的 ...
三個目標係政府軍

咁... 反政府軍化武點呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]