• 瀏覽: 38,991
  • 回覆: 146
  • 追帖: 2
+13
money is everything

引用:
原帖由 肥仔啤梨 於 2018-4-14 09:15 PM 發表
富婆
成蟲........Alan.......四大天王..........幾多女埋身就知.......

引用:
原帖由 大家樂合伙人 於 2018-4-14 09:29 PM 發表
money is everything
...........金融業係香港唯一出來..............大家心知肚明.................

搵有米大叔做老公、大陸G果然識手段

小草:與被告同睡沒性關係

「小草」何菱瑜指當初感覺「阿J」的頭顱值3000萬是笑話,及後開始懷疑該番話的真實性。資料圖片

【星島日報報道】荃灣工廈DAN6於前年3月揭發石棺藏屍案,3名男子否認一項謀殺罪,案件今天在高等法院續審。獲頒免予起訴書的證人何菱瑜「小草」接受辯方盤問時,透露自己有與「阿T」一起睡覺,但與他沒有性關係

.................有錢, 就自然有女為你獻身....................................

有錢人係鐘意玩花旦

D佢哋嘅金X財俊都係成副炒完車畸型怪獸樣!用錢將D N A溝淡D,明晒啦

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-4-14 09:44 PM 發表
D佢哋嘅金X財俊都係成副炒完車畸型怪獸樣!用錢將D N A溝淡D,明晒啦
你睇林青霞、邸淑貞、李嘉欣..................有邊個唔係釣大魚.......................

做金融,唔打得都睇得,等我入去做清潔先!
金融清道夫

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-4-14 09:51 PM 發表

你睇林青霞、邸淑貞、李嘉欣..................有邊個唔係釣大魚.......................
男人同女人想法有D唔同

做金融就永遠係才俊,做科技就一定係新貴,班記者既用詞永遠都係咁乏味

引用:
原帖由 JLV1818 於 2018-4-14 09:52 PM 發表
做金融,唔打得都睇得,等我入去做清潔先!
金融清道夫
妖才唔駛工作經驗.........................

引用:
原帖由 O_r_O 於 2018-4-14 10:17 PM 發表
做金融就永遠係才俊,做科技就一定係新貴,班記者既用詞永遠都係咁乏味
香港做金融, 嬴輸都照收錢; 香港做科技, 輸死未天光..........................

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-4-14 10:22 PM 發表

香港做金融, 嬴輸都照收錢; 香港做科技, 輸死未天光..........................
師兄果然真知灼見

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]