• 瀏覽: 47,209
  • 回覆: 552
  • 追帖: 7
+6
引用:
原帖由 LEE1989 於 2018-4-14 09:13 AM 發表
英美法實為正義之師
又要死成千上萬平民

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2018-4-14 09:50 AM 發表

試驗新型化武,專攻擊婦女孩童
話係氯氣,食水濾水廠大把。叛軍去水廠搶十罐番來可以做幾百個所謂化武。

隨時變成美俄大戰, 到時大陸係時候攻台, 北韓又送彈彈給南韓和日本

引用:
原帖由 LEE1989 於 2018-4-14 09:28 AM 發表
聯合國呢
現在嘅聯合國食老美,要睇老美眼色做嘢。殘廢組織一個。
如果有一日,聯合國總部搬去北京。。。睇睇乜環境?

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-4-14 09:34 AM 發表
支持特朗普為正義而戰,Syria班仆街用化武咁陰毒,查下批化武有無同中國有關聯先得
新聞話係濾水廠用嘅氯氣。香港都有好多儲存。照你咁講香港都可以生產化武!

普京可能已通知習總
我預備放核彈

噢!原來打唔打係一個人說了算,民主喎!!!

對支持共產及獨裁的人根本不用說民主
支持直接打死獨裁者、送佢全家去地獄
俄羅斯根本已經玩完、中共就得把口

老美設局

西方的「民主自由」,只是偽裝的,
西方國家,尤其著教義,遺傳著「野獸的血性」思維,
在西方世界,可以做到 國家領袖的,必定有 極其嚴重的海盜及野獸 特色

大殺傷力武器 2.0.

引用:
原帖由 lewark 於 2018-4-14 09:40 AM 發表

你主子做假都唔捨得使錢。次次用呢個細路女做臨記。

竟然夠膽批評正義嘅美國,人哋係三胞胎嚟㗎!要炸你敘利亞首都使乜證據呀!要炸咪炸囉,我大美國就係證據,所有證據都喺我手上,美國係大X哂嘅!

其實聯合國有咩用?
經常繞過聯合國自己就直接攻打其他國家,咁你老美,英,法不如退出聯合國啦,反正都係鬥拳頭大,講咩民主呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]