• 瀏覽: 47,207
  • 回覆: 552
  • 追帖: 7
+6
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lewark 於 2018-4-14 09:40 AM 發表

你主子做假都唔捨得使錢。次次用呢個細路女做臨記。

師兄…人無恥…下一句你知講乜…女孩佢唔好彩…可能用哎瘋

真係唔明,英美既人民可以無視自己政府做 d 咁邪惡既行為?又老屈又發動戰爭。佢地點解唔出下聲,me 2 果 d 就講到普世價值咁。定佢地收到既資訊又比政府過濾,再加 fb 洗腦?

引用:
原帖由 sing9304 於 2018-4-14 11:14 AM 發表
其實聯合國有咩用?
經常繞過聯合國自己就直接攻打其他國家,咁你老美,英,法不如退出聯合國啦,反正都係鬥拳頭大,講咩民主呀。
聯合國根本等於香港立法會!只要有一個常任理事國反對議案會被否決,設立嚟只係互相制衡冇乜特別建樹!

引用:
原帖由 ych654321 於 2018-4-14 09:29 發表
英,美等國乃海盜之後代,抹掉不掠奪別人的Dna
嚴格要分,現代國家祖先只有強盜及奴隸,你係邊種?

未打內戰之前敘利亞人民生活係點?一定好過呢家啦!唔肯做美國狗就叫獨裁政權咯,當地人民生死美帝係唔會理,最緊要係佢既軍火有出路!美帝同佢啲走狗等天收!

引用:
原帖由 rpyuen2 於 2018-4-14 11:11 AM 發表
對支持共產及獨裁的人根本不用說民主
支持直接打死獨裁者、送佢全家去地獄
俄羅斯根本已經玩完、中共就得把口
落地獄的,肯定係為左美仙埋沒人性的畜牲!

開戰了

敍利亞根本沒有還手能力, 俾老美打好正常

引用:
原帖由 sing9304 於 2018-4-14 11:14 AM 發表
其實聯合國有咩用?
經常繞過聯合國自己就直接攻打其他國家,咁你老美,英,法不如退出聯合國啦,反正都係鬥拳頭大,講咩民主呀。
民主就是暴力,香港腳班動物不是已經以雨傘及磚頭證明了嗎?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-4-14 09:20 AM 發表
根本就想搶敍利亞國土,作為佢攻擊俄羅斯橋頭堡。賤格。
給我們上了很好的一課

《美英法的再次空襲說明了八國聯軍從沒走遠》

引用:
原帖由 LEE1989 於 2018-4-14 09:13 AM 發表
英美法實為正義之師
小心報應!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2018-4-14 11:19 AM 發表
聯合國根本等於香港立法會!只要有一個常任理事國反對議案會被否決,設立嚟只係互相制衡冇乜特別建樹!
就係有呢個機制,雖冇重大建樹,最少可以避免好多戰爭。
但老美而家咁玩法,根本視聯合國如冇物,未得聯合國授權下,佢而家同當年伊拉克入侵科威特冇分別。

引用:
原帖由 siupercy 於 2018-4-14 11:18 AM 發表
真係唔明,英美既人民可以無視自己政府做 d 咁邪惡既行為?又老屈又發動戰爭。佢地點解唔出下聲,me 2 果 d 就講到普世價值咁。定佢地收到既資訊又比政府過濾,再加 fb 洗腦?
你想像下香港傑青的所作所為,會易明白d.

用對付俄羅斯一樣, 沒有可以公開的證據只係想郁佢就郁佢, 俄羅斯好彩有核武才可以免被戰火攻擊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]