• 瀏覽: 2,027,209
  • 回覆: 7,506
  • 追帖: 503
+358
引用:
原帖由 horse2014 於 2018-12-14 16:27 發表

條女仲話宜個係抗辯理由
馬兄,有個問題係當日咩人動手扣人?莫非係老美西特工…

阿爺捉果兩件蛋散,表面上係楓葉國公民,實情係老美嘅情報人員。實牙實齒講到明危害國家安全,睇怕想打得甩都好難。 過多幾日又拉幾件,咁就好玩鳥

引用:
原帖由 scottiehong 於 2018-12-14 05:28 PM 發表
阿爺捉果兩件蛋散,表面上係楓葉國公民,實情係老美嘅情報人員。實牙實齒講到明危害國家安全,睇怕想打得甩都好難。 過多幾日又拉幾件,咁就好玩鳥 ...
今日加國保守黨領袖話杜魯多天真嬌都唔係錯
事關你老美加拿大出手係賤,但論多招數,點及得過阿爺呀
遲D再唔解決,就會有加國子民在華集體嫖妓,吸毒的案件發生

引用:
原帖由 @海東青 於 2018-12-14 05:20 PM 發表

馬兄,有個問題係當日咩人動手扣人?莫非係老美西特工…
我諗你係問邊個扣公主, right!

單野我最近睇左一份由中國記者寫的稿,佢覺得成單野一開始時,加政府係蒙查查,因為美加宜個程序系由加拿大一個新印第安人司法部長處理,佢可能俾老美呃左,以為係普通 case ,所以拉人係加警,但手法就好粗暴;其實,拉人係唔係合法連保釋庭法官都有質疑。
宜 d 係文章講,但我唔信,不過扣人就係加警。

引用:
原帖由 風天小畜 於 2018-12-14 06:10 PM 發表

今日加國保守黨領袖話杜魯多天真嬌都唔係錯
事關你老美加拿大出手係賤,但論多招數,點及得過阿爺呀
遲D再唔解決,就會有加國子民在華集體嫖妓,吸毒的案件發生 ...
之前咪有人講美元無左石油,仲可以掛鉤糧食,變成糧食美元,又係老美贏足一萬年。嗱,而家阿爺就表演比全世界所有人睇,將老美大豆個價打落十八層地獄,求生不得求死不能。仲講糧食美元? 就知水準有幾高啦

引用:
原帖由 horse2014 於 2018-12-14 18:39 發表

我諗你係問邊個扣公主, right!

單野我最近睇左一份由中國記者寫的稿,佢覺得成單野一開始時,加政府係蒙查查,因為美加宜個程序系由加拿大一個新印第安人司法部長處理,佢可能俾老美呃左,以為係普通 case ,所以拉人係加警,但手法就好粗暴;其實,拉人係唔係合法連保釋庭法官都有質疑。
宜 d 係文章講,但我唔信,不過扣人就係加警。 ...
是公主,這引申中美談判暫緩,實情沒任何公告,看來中國沒料有此下九流手段。

引用:
原帖由 @海東青 於 2018-12-14 06:54 PM 發表

是公主,這引申中美談判暫緩,實情沒任何公告,看來中國沒料有此下九流手段。
其實你睇當中國 Take action 拉二件,世界各國,包括歐盟同澳英新西蘭都一聲不向,你就會知道美加做宜單野係幾低下!不過,其實宜單野祗證明一樣野,係老美無路走同埋直指二極化!

引用:
原帖由 @海東青 於 2018-12-14 06:54 PM 發表

至於談判就唔應該會停,打打停停係共產黨手法,應會繼續!

有圖有真相,老美啲大豆越跌越有,老美印出來嘅公仔紙仲掛鉤糧食?咪玩啦,估下老美公仔紙縮幾多仲實際啦

引用:
原帖由 horse2014 於 2018-12-14 07:02 PM 發表

其實你睇當中國 Take action 拉二件,世界各國,包括歐盟同澳英新西蘭都一聲不向,你就會知道美加做宜單野係幾低下!不過,其實宜單野祗證明一樣野,係老美無路走同埋直指二極化! ...
呢單野除左美加兩個當事人出聲,佢哋嘅傳統盟友冇一個出過聲

引用:
原帖由 scottiehong 於 2018-12-14 08:29 PM 發表
有圖有真相,老美啲大豆越跌越有,老美印出來嘅公仔紙仲掛鉤糧食?咪玩啦,估下老美公仔紙縮幾多仲實際啦
我買最後同人仔 1:1

引用:
原帖由 horse2014 於 2018-12-14 09:13 PM 發表

我買最後同人仔 1:1
唔講太長遠,九十年代初期,一舊港紙對百四人仔,而家對幾多?阿爺擺明要老美揀兩條路,一係跳樓,二係燒碳。佢老美印出來嘅公仔紙吊緊頸,只係唔知幾時斷氣。

引用:
原帖由 parput 於 2018-12-14 08:48 PM 發表

呢單野除左美加兩個當事人出聲,佢哋嘅傳統盟友冇一個出過聲
嗱!我一向都話白種僞君子冇講錯的!今次呢件事睇清楚晒白種的真面目。

有睇大陸個國際法專家文章就知。第一開庭就因為個法官被人問到唔識答,休庭等星期一。
個律師問以咩法捉人,佢地以孟2003年係加拿大公民為由。律師拎九2008年加拿大出証明孟已脫離加籍。個法官唔識點回,休庭再扮夠鐘佢要收工。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]