• 瀏覽: 2,027,149
  • 回覆: 7,506
  • 追帖: 503
+358
引用:
原帖由 egiziano 於 2018-12-12 09:01 AM 發表

仲要𥄫實位千金,千萬不要有什麼三長褲短,如果唔係就⋯
到時就知西人有幾下三濫

引用:
原帖由 max3306kin 於 2018-12-12 03:58 PM 發表

支持馬兄回歸。
時聞版真係好多盲反,相信好多人都頂唔順。
都係K兄個貼既師兄理性,又有野學,清泉!
果面用黎帶風向的吧

嫦娥四號成功進入環月軌道。
中國一直突破,美國真係要建太空軍。
不過仲有無錢呢??

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 vwvvwwvvvwww 於 2018-12-11 04:17 PM 發表
回#6110 一葉書:

這個加藤無奈子是黃屎!
如有留意香土一定知道,
今次牠用意何在?
小心糖衣毒藥!
近年嚟唔少慕洋犬轉軚,比較明顯有個曹木各,宜家又有呢件加藤,應該喺佢老美莫財關係。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2018-12-12 03:58 PM 發表

支持馬兄回歸。
時聞版真係好多盲反,相信好多人都頂唔順。
都係K兄個貼既師兄理性,又有野學,清泉!
新聞版先多同道,果D所謂黃C只係轉貼員,分分鐘仲係一個扮十個

你都知毒果而家好唔掂,靠肥佬射住5億先捱多一陣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 風天小畜 於 2018-12-12 09:37 PM 發表

新聞版先多同道,果D所謂黃C只係轉貼員,分分鐘仲係一個扮十個

你都知毒果而家好唔掂,靠肥佬射住5億先捱多一陣
通知大家,版主話我用 “黃 C”、“五毛” 係標籖性用語,另外話“藍 C”、“癈青”都係,請大家係 K 君的帖,儘量唔無用!
(版主,我祗係幫你管理版面語言,唔無因為我係宜度用宜幾個詞又扣我分)

引用:
原帖由 horse2014 於 2018-12-12 10:59 PM 發表

通知大家,版主話我用 “黃 C”、“五毛” 係標籖性用語,另外話“藍 C”、“癈青”都係,請大家係 K 君的帖,儘量唔無用!
(版主,我祗係幫你管理版面語言,唔無因為我係宜度用宜幾個詞又扣我分) ...
出便公海大把依D詞語喎~

引用:
原帖由 香港Citizen 於 2018-12-12 11:04 PM 發表

係 K 君帖內,我地儘量按佢地 d 例做吧(我建議),我地共同的思想文章力量夠交流了!

引用:
原帖由 香港Citizen 於 2018-12-12 11:04 PM 發表

成日都被5????喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]