• 瀏覽: 17,941
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+6
問題係尾狗仲可領先幾多年

我認為最少23年到,有排追

引用:
原帖由 前期失控的樓盤 於 2018-4-4 08:27 AM 發表

一派胡言
你都傻嘅,答佢做乜嘢啫

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-4-3 08:05 PM 發表
如題
落後幾多年唔係問題,你幾先進都唔敢同中國正面對抗。你應該問,美國嘅軍事科技可以領先幾耐

講多冇用,睇下移民數字就知答案了,再看看中國官員的家人持有那國戶照,好像還沒有美國官員的家人移民中國大陸

你講咁多樣,無一樣美國做到,生命,槍械構流奪人生命,維持正義?痴線,全球戰火及難民邊個做成,自由,網上監制叫自由,老美做你話自由,中國做叫邪惡?好嘢,果照俾人洗到好徹底

只要說中國仲係舊石器時代,果的背脊向天就即刻射精嘅啦!等佢地Hi下嘛!唔係就滿足到佢呀!等的七頭去中東感受一下的戰亂,保證條七頭九都縮埋,即刻高舉紅旗話老共係佢契爺都黎唔切啦

引用:
原帖由 tdh 於 2018-4-4 09:59 PM 發表
講多冇用,睇下移民數字就知答案了,再看看中國官員的家人持有那國戶照,好像還沒有美國官員的家人移民中國大陸
「美國本土居民」差不多被白人殺死晒喇,
搞乜移民?

題目都唔update, 不如用帆船和長衫時代來比較,作為反對派真的技窮了,此時此刻應反過來比較

落後多少年美國同中國打都係輸 所以美國只敢打弱小國家

引用:
原帖由 archress 於 2018-4-4 20:24 發表
我認為最少23年到,有排追
咁少?
唔係起碼2300年?

引用:
原帖由 tdh 於 2018-4-4 21:59 發表
請拿鷹醬移民局的文件出來做證據

引用:
原帖由 tdh 於 2018-4-4 09:59 PM 發表
中國人移民去美國 將來美國總統由中國人出任

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-5 11:09 AM 發表

請拿鷹醬移民局的文件出來做證據
唔使理佢 全世界國家都多人移民去美國 根本無問題

引用:
原帖由 pimon 於 2018-4-5 03:59 AM 發表

「美國本土居民」差不多被白人殺死晒喇,
搞乜移民?
歐洲人進入美洲殺左幾千萬土著 先成為今天的美國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]