• 瀏覽: 42,621
  • 回覆: 544
  • 追帖: 5
+25
依件應該係最容易DQ 眾目睽睽燒基本法

引用:
原帖由 wsp 於 2018-3-13 06:12 PM 發表

呢個point拗得通喎

佢燒俾佢太公睇
稟俾太公知香港終於回歸祖國
燒果時仲痛哭流涕添噃
不如話佢燒俾老鄧睇咪仲好,佢可以話中央唔記得燒落去俾鄧公,鄧公報夢叫佢燒份俾佢咪得囉。

道具來的, 大家不要認真, 狀棍真係會咁拗架, 睇大老爺點判啦

引用:
原帖由 csdenis 於 2018-3-13 05:13 PM 發表

其實唔係佢弱智,係佢啲支持者弱智,所以會完全信服佢嘅解釋
吾好甘直接啦,雖然香港多智障

其實佢應該話當時係做show啫,根本唔係真心想燒基本法,你知啦,佢地嗰班人根本都係為咗出名而成日做show,所以唔可以當真咪得囉,係人都知佢地當住傳媒面前成日都係做緊show啫,大家都明嘅,唔通大家會以為佢地真係真心為香港咩。

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2018-3-13 05:20 PM 發表

港島有十三萬人係白痴
吾止,有的掛住打機行街無去投

引用:
原帖由 lmkandy 於 2018-3-13 06:29 PM 發表
大家冷靜d,九姑娘度緊點樣幫件打靶兜,唔好咁快開心住
無架......當年玩DQ的技倆是泛民想出來........十拿九穩.......除非做漏嘢...!!
成班泛民心裡震過貓王..........!!

當年好似針對詹培忠想出來的招數.........!!

如果唔係燒過基本法,中箭班仆街會推你代選?

引用:
原帖由 wsp 於 2018-3-13 06:12 PM 發表

呢個point拗得通喎

佢燒俾佢太公睇
稟俾太公知香港終於回歸祖國
燒果時仲痛哭流涕添噃
你估王晶電影呀

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2018-3-13 06:37 PM 發表
其實佢應該話當時係做show啫,根本唔係真心想燒基本法,你知啦,佢地嗰班人根本都係為咗出名而成日做show,所以唔可以當真咪得囉,係人都知佢地當住傳媒面前成日都係做緊show啫,大家都明嘅 ...
做騷與否根本唔重要
緊要嘅係行為本身意念同意圖
尼條友其他行為同言論不止一次不尊重基本法
甚至講過話再會燒基本法
再即係承認曾燒過,先會有"再"之言
將有形無形行為綜合起嚟,水洗唔清

敝!  黃c選咗個低B嘅出嚟添!

一條冇春袋嘅契弟,擘大個C眼話相中人唔係自己,又話唔係燒基本法,為咗錢仲有乜嘢唔做得!

燒基本法咪即係唔尊重基本法,即係睇AV是無直接與影片裡面的女優扑野,但思想咪一樣扑左人。

都燒咗囉!你話嗰本係龍虎豹都得!不過要有人信囉!

佢幾風趣。佢儍定當人儍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]