• 瀏覽: 29,507
  • 回覆: 272
  • 追帖: 4
+2
引用:
原帖由 lcyin1974 於 2018-3-14 10:08 AM 發表

反制手段,何止一種呢?自己去揸吓先啦!
嗡唔出,即是冇?

引用:
原帖由 廿一比一 於 2018-3-14 08:23 AM 發表

咁樣做即是迫人開戰,印方亦會攔截經印度洋的中方油輪。
引水入藏關印度屁事

引用:
原帖由 潘盧小閒 於 2018-3-13 03:12 PM 發表
http://mp.weixin.qq.com/s/gYQQ3uRdRh2nup-e0muOJg

引文來自軍事觀察室

愚蠢的日本人沒有遠見…
看不到中國人百年后的反撲!
美國人的輕敵…
造就了中國興起…美 ...
認同中國真係好多智將

美國加州1935年的「中央河谷」工程就成功調水, 使加州經濟迅速發展.
雖然今天的工程更大更難...
支持中國!

引用:
原帖由 愚人之石 於 2018-3-13 03:22 PM 發表
自大的中國人共產統治,下的一群..
共產黨好過民主多多聲啦,香港就係有民主,而家迷失左二十年

認小D叻!擦小D鞋!多干實事!我本人平生最討厭就係認屎認屁的一班擦鞋仔!這些人就像以前皇帝身邊的太監!

引用:
原帖由 十字軍 於 2018-3-14 10:54 AM 發表
認小D叻!擦小D鞋!多干實事!我本人平生最討厭就係認屎認屁的一班擦鞋仔!這些人就像以前皇帝身邊的太監!
中國屈起,好多葡萄是真的。

而家練習下萬歲萬歲萬萬歲先啦,買定本宮廷禮儀學下都好架啦

引用:
原帖由 潘盧小閒 於 2018-3-13 03:12 PM 發表
http://mp.weixin.qq.com/s/gYQQ3uRdRh2nup-e0muOJg

引文來自軍事觀察室

愚蠢的日本人沒有遠見…
看不到中國人百年后的反撲!
美國人的輕敵…
造就了中國興起…美&#2 ...
習大帝萬歲 萬萬歲

恆河變恆道

引用:
原帖由 chaolininin 於 2018-3-13 07:07 PM 發表

你有無睇瀾滄江的水壩???猴子有幾驚???乾旱時跪求阿爺放多D水,阿爺一放水,猴子即時有工開去耕田
之前我地係西藏起水壩蓄水。印度話,中國威脅。一但開閘放水,印度係下游,即時就係毀滅性洪水! 佢地唔理我地治理西藏需要。一口咬死我地就係準備放水浸佢。
阿爺做事好公道啦!今次,印度話西藏水多起身就會衝擊印度下游啊嘛! 無事!掉曬d水去新疆! 一滴都唔准流過印度!咁印度放心啦!😂

藏水入疆,厲害

能夠儘快可以見到就好

引用:
原帖由 dsw 於 2018-3-13 03:56 PM 發表

繼續笑吧。世人三十年前看錯老鄧,今日又看錯了老習,也許明日還會看錯,可是中國仍然是中國, 中國從來不怕外人看錯。
世人三十年前看錯老鄧??
佢一出黎打倒四人幫,
已被外界認為係中國偉人啦!

引用:
原帖由 東敏期權 於 2018-3-14 09:45 AM 發表

小朋友....
當年德國西門子同日本一口咬定中國做唔到創新嘅高鐵。
工業之母數控機床,歐洲同日本笑中國係一個農業國唔識整,而家,今時今日中國已經出口到美國同埋歐洲。
美國同全世界當年一口咬定中國唔識做 ...
😂而且條友一定唔知道,咩係中國人強項。挖運河啊!世界第一長個大運河就係隋朝京杭大運河啊! 秦始皇打落來嶺南,漢族能夠係廣東生活。等你班友能夠有機會出世係香港而唔係陝西!靠咩啊? 廣西靈渠,第一條反高低差,從低運到高個運河啊!呢家野對於中國人,易過借火啦!
仲有佢地以為新科技就殺食。海水淡化喔。單唔講錢夠唔夠。佢地根本唔知道咩叫水量!靠海水淡化個d咁多產量。想養10幾億印度人。一定係條L生係個頭度啦!

中國人同猶太人係世界最多天才既民族

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]