• 瀏覽: 6,906
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 tam_n 於 2018-3-30 07:44 PM 發表

師兄揭穿了某君的創作方法:把事實倒轉來寫。
正是這樣

法輪雙修狗炮兒,收美金,射69山寨炮,癡呆蛋又發射

習金會連續三大巴擊破樓主的論點,樓主一敗塗地。

最近啲鞭㫁哂貨,炒到好貴!

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-3-31 07:05 PM 發表

特金會應該都系會在北京舉行,因為肥金唔敢坐飛機,大家都知道老美的無恥和喪心病狂,隨時會打飛機將肥金打下Ĉ ...
肥金只會選擇在中、俄或朝舉行特金會,因為安全問題。特特最想係日、韓或星舉行。最後如果成事,只可能係板門店休戰村舉行。

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-3-31 07:28 PM 發表

俄羅斯都好難啦,剛剛美俄互逐外交人員。特朗普無可能這時去俄羅斯。
日本和新加波都要坐飛機。老美信唔過,隨時打飛機, ...
特特唔會願意在北京舉行,佢心理上覺得對自己不利,兼且唔夠威。

特特成日要威,要做show比人睇佢速成美朝和談,在中國舉行就好似中國促成美朝和談,所以佢係唔會咁做。

引用:
原帖由 太大星 於 2018-3-31 11:20 AM 發表
習金會連續三大巴擊破樓主的論點,樓主一敗塗地。

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-3-31 08:45 PM 發表

但是肥金也不會坐飛機。
我相信馬航是被老美打下,馬航是在馬六甲消失的。台灣人吹他們的雷達可以監控到大陸南京的飛機升降。所以可以相信台 ...
I believe so ...

連美國內都認為特朗普一口就答應同肥仔會面係蝕章

而家習金會,更加證明係俾習近平同肥仔過咗一楝

又被邊沿化

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]