• 瀏覽: 47,617
  • 回覆: 669
  • 追帖: 7
+31
為左十萬月薪轉建制都得

區生個樣有D似三師兄田雞

引用:
原帖由 東方紅 於 2018-3-13 01:03 PM 發表

政府中好多人係藍皮黃骨,廢娥都係呢類。
冇錯,玉娥姐與楊岳橋好似幾老友咁。

就算是推翻結果,都是一種正面解讀,扑嘢二人組(梁、游) 及 DQ四屎 都是要DQ,咁冇奶油佢哋就要如此對待,區生就可以倖免於難,對以上六位人士公平的嗎?!最多審一審,判一判才決定。

一於等大老爺判就最公道啦

漢奸出賣香港人

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2018-3-13 01:07 PM 發表
冇燒,就唔駛叫人高抬貴手,正如宣誓唔玩野,冇人可DQ你,講完
都係個句,人在做,天在看,自己攞黎

支持司法覆核!!

行得正企得正!!

驚咩呀~

引用:
原帖由 阿乜水 於 2018-3-13 11:06 AM 發表
立法會補選香港島選區勝出的區諾軒表示,知悉有市民打算就他的當選入稟申請司法覆核,他不希望有關事件會令他的宣誓就職延期,暫時收到的訊息,仍然是3月21日需要宣誓。被問到曾在2016年於中聯辦門外焚燒基本法道具, ..

.早幾日先正好威話會 "再燒基本法" 個喎, 唔係咁快跪低掛.
講就兇狠隨時比DQ就冇十皮啦

你驚呀!撚樣
怕見財化水?

再DQ 吧, 給他們清晰知道支持港獨的下場。

引用:
原帖由 KC15 於 2018-3-13 01:04 PM 發表

https://youtu.be/NfmiBUx_nO4
香討果然文盲居多,(梯)乜嘢呀?你估選舉主任真係冇睇過咩,選一次推返一次,你哋想同世界講,香港人選舉同中國同北韓冇分別全部要一致先有得做

燒完又話係寶,畀人屌就叫高抬貴手
強姦完又唔認,被踢爆強姦又話強姦咁又點

當漁港市民傻的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]