• 瀏覽: 10,380
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 diungmo 於 2018-3-13 13:36 發表

如此侮辱共產黨,理應告條仆街
Ching 上吧!

引用:
原帖由 kenneth6 於 2018-3-13 12:40 PM 發表

同法官講

法官冇L喇!講到明「無政府狀態」自然係社會動盪,好自然法官律師變做垃圾,所以最好保佑香港唔好社會動盪。

引用:
原帖由 ttyiu 於 2018-3-13 11:01 AM 發表
如果真係被 DQ,歷史上任期最短的疑員
係負天數

我覺得︰
1. 法庭應該特別處理,係區宣誓前開庭處理左佢!
2. 立法會暫時唔應該批1毫子比區去準備開辦事處之類,免得日後可能又要追數咁煩。
3. 選舉主任應該解釋點解批准區參選?
4. 泛民選舉都幾搞鬼,可以預先傾好讓比你選,但你選到後要請我做助理!咁算唔算延後利益?
又初選又篩選、重要有枱底交易、黑箱作業既協議延後利益輸送,呢d係乜民主?

其實未選前,已有人要求DQ,只係選舉主任無理,比佢過到骨。

真係慘,要宣誓"效忠中華人民共和國",都唔知點講出口。不過,魚蛋麗最慘,講咗兩次過都要做已完

燒基本法行為得到人選票當選啦,係時候又要找數受法律制裁

為咗月入十零萬,
又要反共,又要效忠中華人民共和國!
都幾諷刺。
呢個社會,
真係咩人渣都有

引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-3-13 02:46 PM 發表
為咗月入十零萬,
又要反共,又要效忠中華人民共和國!
都幾諷刺。
呢個社會,
真係咩人渣都有!

附件

IMG_20180313_133352.jpg(177.86 KB)

引用:
原帖由 oldmandaniel 於 2018-3-13 02:15 PM 發表
我覺得︰
1. 法庭應該特別處理,係區宣誓前開庭處理左佢!
2. 立法會暫時唔應該批1毫子比區去準備開辦事處之類,免得日後可能又要追數咁煩。
3. 選舉主任應該解釋點解批准區參選?
4. 泛民選舉都幾搞鬼,可以預先 ...
再燒基本法....如果咁都做到議員,只證明香港班高官真係超廢!

根本選舉主任俾佢入閘係想陰佢一鑊之嘛!等佢以後同爛面炎一樣,政治生涯永不超生!

引用:
原帖由 angux123123 於 2018-3-13 11:09 AM 發表
好驚咁
係度震梗

法律團隊.

嘩!

真有米.

淆底獸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]