• 瀏覽: 10,353
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
+7
出黎櫃低認錯🤣😂

梗係要按法宣誓啦, 佢唔驚俾人DQ呀

引用:
原帖由 st105 於 2018-3-13 10:50 AM 發表
DQ 妺仔凸手有吉士嗎?
冇,不過冇計,佢一定要做,中央落晒柯打,看看今日香港人大重量級代表人物出晒黎講呢單野,林鄭你還想要大和解?

引用:
原帖由 tonylam07 於 2018-3-13 11:15 AM 發表

整個香港政府違背道德邏輯,點解可以成立政府呢?(香港已經冇道理邏輯好講喇)

「政府」是岀生以來應該存在,不應該無政府狀態,「政府」是政治中立,不應該有共產黨員,不應該聽共產黨說話。

呢個「香港 ...
你指的「政府」只是地方政府,雖然是一國兩制,也是跟國溝通進行!根本不存在跟黨員溝通!!

引用:
原帖由 kopandem 於 2018-3-13 11:22 AM 發表
公開燒基本法仲話小事?中央唔公開出手,假手王國興,俾面林鄭啫。政府昨晚忽然聲明,已經驚到賴屎,知道有中央壓力。
大把人燒完都唔係坐監 大搖大擺繼續搞事 就知中央用寬容態度處理

又要威
又要每月出十雞

做左唔認

引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-3-13 10:36 AM 發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180313/photo/bkn-20180313083425639-0313_00822_001_fb.jpg?20180313102115

於立法會港島區補選中當選的南區區議員區諾軒料下周宣誓就職,但有市民指區曾焚燒《基本法》及 ...
如果你唔係打住港獨旗幟有撚人選你咩, 到人哋選到你之後人地因為你打港獨旗幟所以人哋亦有權DQ你, 所以是福是禍你自己諗

https://www.youtube.com/watch?v=ScWrbIEaTM4

呢個唔係我嚟
呢個唔係我嚟
呢個唔係我嚟
呢個唔係我嚟

區諾軒 當然只能夠 按法例宣誓, 唔通佢夠膽 向著燈火發誓?  俾雷劈嫁

民主泛人士為達目的  誠信/誓言  唔會放在心上 !!

泛民只許敗不能勝

佢會話係建制派人戴人皮面具扮佢燒基本法。仲出重籌通輯犯案人士。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]