• 瀏覽: 10,253
  • 回覆: 78
影衰姓劉

見到D泛民議員已經把撚火·,個撚個閪口閪面滿口歪理。

最好死晒,以後唔好搞亂香港。

建制仆街咩都贊成,泛民奸險咩都拉布,選中間較安全是常識。

其實所有謂「民主派」,若摘下「民主」光環之後,其所作所為,所言所行的,有目共睹,算是哪門子的作為?根本就是騎刧了「民主」兩字。大家清醒D啦⋯⋯

唔通剩係積蓄自己的憤怒? 儍的嗎?

講大賊竇出黎、毒果移植的全霉,繼續為洋腸奴叫陣!

引用:
原帖由 supperdisk 於 2018-3-13 11:25 PM 發表
犯民精神
有錯人錯
犯民精神
有錯賴人

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-3-13 08:45 AM 發表
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20180313/s00012/1520879205174

【明報文章】每一次選舉,都是艱難的考驗,也是寶貴的學習。建制如此,泛民亦然。

泛民從這次補選可以學到什麼教訓?
...
寫得好好,不過大多數建制派支持者同樓主一樣文盲居多,(成編文諷刺建制都睇唔出)建制支持者最善長喊打喊殺居多!

從泛民今次中產票源居多所見,泛民D票始終真材實料

姚空降加上自大都差二千票就嬴

引用:
原帖由 atcher 於 2018-3-14 04:41 PM 發表
講大賊竇出黎、毒果移植的全霉,繼續為洋腸奴叫陣!
蘋果手機版幾乎大部分香港人首選

引用:
原帖由 福田奸夫 於 2018-3-14 04:00 PM 發表
其實所有謂「民主派」,若摘下「民主」光環之後,其所作所為,所言所行的,有目共睹,算是哪門子的作為?根本就是騎刧了「民主」兩字。大家清醒D啦⋯⋯
(民主建港栛進聯盟)你指佢哋?

你啲偏頗反華嘅黃妓已積蓄了很多港人嘅憤怒

引用:
原帖由 fallen999 於 2018-3-14 01:36 PM 發表

曾是信報記者,現為明報總編輯,初出道時幫民主黨工作,是李柱銘的助理,因而思想偏黃。
唔怪得明報而家咁黃啦

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-3-13 08:45 AM 發表
https://news.mingpao.com/pns/dai ... 00012/1520879205174

【明報文章】每一次選舉,都是艱難的考驗,也是寶貴的學習。建制如此,泛民亦然。

泛民從這次補選可以學到什麼教訓?
...
從第二點我看到 我選一個議員係為我爭取 京官打壓無人可以管到 做到嘢就得 總好過一些前議員 每次開會都借D意 攪些小動作  俾人趕出去 咁這些議員或黨派 我選嚟做乜?