• 瀏覽: 50,825
  • 回覆: 552
  • 追帖: 2
+17
唔得,又要DQ,選舉主人又食屎

係就快啲,加油💪🏼

引用:
原帖由 solar169 於 2018-3-12 23:06 發表

好話唔好聽,佢衰L過長毛,長毛都算係始終如一。
長毛醒好多 唔好拎呢d傻仔同長毛比

引用:
原帖由 freemind1 於 12/3/2018 23:43 發表

破壞?只係唔想比一個思覺失調人入立法會。呢頭燒基本法,個頭又話擁護
佢可能回應話浴火重生,reincineration.

以前心無基本法,燒了後現在當選,心中基本法重生。

天CHAM變呀,雲飛揚雲大俠來了?

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2018-3-12 09:43 PM 發表
條友好似認左燒基本法喎

假髮人又要諗計
如果屬實,咁就應該由陳小姐勝出

偽民主

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-3-12 11:05 PM 發表

佢在選舉論壇否認燒基本法,仲大大聲話只係燒份831
但個傻仔唔記得左831係基本法內其中一份附件,831已構成基本法一部份
節錄頭條 :

區諾軒日前在選舉論壇上再被翻舊帳,指他一六年曾在中聯辦門外焚燒《基本法》,他被問到會否再燒《基本法》時稱,若在抗爭上有需要,「我不介意再做一次」。

垃圾

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2018-3-12 09:42 PM 發表
毒果咁撚鐘意加個"傳"字嘅
傳....都大撚把廢柴傻仔信啦

引用:
原帖由 tomymt 於 2018-3-12 10:49 PM 發表
最大問題係政府成日玩大和解,有D事當睇唔到,點知心水清嘅就摷番出嚟!今次政府捉蟲嘞!
林鄭玩大和解,玩得咁過癮,中央震怒,等睇吓你點收科

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]