• 瀏覽: 47,488
  • 回覆: 337
  • 追帖: 4
+12
人地基哥係九西地區工作咁多年,你一個唔該就掃走人自己坐落哩,你真係當人地區工作死既咪。傻仔。全部基票唔投佢已經仆街啦😂

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2018-3-12 01:56 PM 發表
晒鳩氣, 如果馮老鬼出埋嚟選分薄票源, 隻性姚0既輸得仲慘
老馮既票比晒佢就贏,但你要做到踢9走人,又想立人既票根本同你講一樣,「晒鳩氣」

豬海敵夾埋犯民玩屈基,結果自作自受!

引用:
原帖由 johntt 於 2018-3-12 01:58 PM 發表
光頭基玩咗咁多年,爛船都有3斤釘,當人哋冇到嘅下場味咁囉
當老馮無到,仲當地區選民都無到連落區拉票都慳返,結果係點自己睇

引用:
原帖由 小稀 於 2018-3-12 02:00 PM 發表
佢以為基哥流,

基哥在西九都有一定人氣
得罪基哥,
冇得留低
基哥既票全部唔投棄權,已經足以令廢炎仆街。

不知所謂!

引用:
原帖由 ccl80 於 2018-3-12 03:26 PM 發表

犯民同基哥,自從上次基哥唔選自己區,空降新界西,走左自己友d 票,搞到何君妖選到之後,2邊已經有積怨,今次基哥陽奉陰違,以後想合作都好難
又要踼走人又想立人支持者D票,係咪short 上腦?

民恊可歸中

純粹政治正確決斷,姚松炎先生 與 光頭基,後者,和理非,投共之疑 及 年紀老邁,前者,更像本土派,獨派的泛民份子,有人怪責本土派及獨港支持者(合資格選民),為杯葛,什麼焦土政策,如果派光頭基咪仲仆街,更加杯葛,更加焦土,深信光頭基會香得更肉酸,冇怪不派光頭基出選,攞來賴。

附件

台灣行.jpg(15.46 KB)

引用:
原帖由 green2016 於 2018-3-12 03:36 PM 發表
一個自大又臭寸既人既下場 , 講句唔好聽既 : 抵 L 死 !
廢炎話西九多低下層太低級,拉票都費L事,網上拉票算,你地自己上網睇。

引用:
原帖由 hkjeff001 於 2018-3-12 03:39 PM 發表
基哥贏咁都唔比人選正仆街
廢炎永遠帶住DQ光環,高高在上,下望泥民。

引用:
原帖由 河原町 於 2018-3-12 04:45 PM 發表
算吧啦DQ狗
輸選舉就左賴右賴係DQ狗特性。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2018-3-12 05:50 PM 發表

輸選舉就左賴右賴係DQ狗特性。
仲有無畏無懼,不過走數最叻

低L死選唔到,下次咪再出來選呀

Inviting 馮檢基入行會!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]