• 瀏覽: 27,007
  • 回覆: 200
  • 追帖: 6
+2
引用:
原帖由 514k 於 2018-3-8 01:40 PM 發表

D燒鵝好多肥膏
去過深井X記食你仲失望,一口油,一舊舊脂肪,睇見都無下次

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-3-8 01:42 PM 發表

有味陳X?

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-3-8 11:47 AM 發表
一隻鵝得兩隻髀,腦殘先講得出

返大陸到處都係,食鵝好普遍
頭同屎忽得一個

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-3-8 11:28 AM 發表
http://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2018/03/08/120494/wttp000p05b.jpg

中環上班族老友日前去中環一樂燒鵝食咗一碗燒鵝髀瀨粉,埋單一百零八蚊,佢大歎O依家食乜都貴。小妹了解過,一三年九 ...
呢個乜權,係咪有病,一隻鵝梗得得兩隻髀。一隻雞夠係得兩隻腳啦,雞腳又咁平,動物其實咩都係一起二止架啦。
一百零八蚊你鍾意畀人賺冇人阻止到你。

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-3-8 01:39 PM 發表

但2間環境都好差,食野點解唔去大酒樓,有大台,又唔逼,唔通為左少少茶介比唔起
你去到就知點解,70幾蚊碟,係深水埗一樣坐滿人,個個只對住碟飯係咁食,冇玩機冇傾計,你就知好既食物有幾吸引,場面有幾神聖。

引用:
原帖由 514k 於 2018-3-8 01:40 PM 發表

D燒鵝好多肥膏
你講ED。。。都唔知點回你好。。。

引用:
原帖由 東方紅 於 2018-3-8 01:44 PM 發表

呢個乜權,係咪有病,一隻鵝梗得得兩隻髀。一隻雞夠係得兩隻腳啦,雞腳又咁平,動物其實咩都係一起二止架啦。
一百零八蚊你鍾意畀人賺冇人阻止到你。
荔枝,鵝乃毒食物,多食無益,特別病人,受傷的

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-3-8 01:42 PM 發表

雞陳啲鵝早二十年前係得嘅,不過而家...

引用:
原帖由 你個章 於 2018-3-8 01:45 PM 發表

你講ED。。。都唔知點回你好。。。
係講燒鵝大王D燒鵝比出面特別多肥膏。

一三年九月時一樂嘅「馳名脆皮燒鵝髀瀨粉」賣六十九蚊,去到一六年七月加價到一百零二蚊一碗,去年九月再次加價到一百零八蚊。

隻鵝比瀨賣咁貴 貪有陣油香 味

引用:
原帖由 514k 於 2018-3-8 01:49 PM 發表

係講燒鵝大王D燒鵝比出面特別多肥膏。
你咪叫肥婆老板娘斬走佢囉,燒鵝唔肥不如食燒鴨啦,重平D添。

引用:
原帖由 Sanjiii 於 2018-3-8 01:28 PM 發表

我都心諗甘on9都講得出,一隻鵝得一個屎忽,甘咪要天價?!
有料

廣告一則。

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-3-8 11:31 AM 發表
On9,好多酒樓做特價,成隻燒鵝才$250
咁你咪去食多尐咯。

食物一係唔食,要食那能計價錢?

燒鵝髀有咩甘好食?騷到死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]