• 瀏覽: 3,937
  • 回覆: 26
https://hkgpao.com/articles/182569

天地有正氣,無懼奸邪妖獸。

毛婆唔好得把口,講得出就要做!

其實反那班根本都唔會用高鐵,牠們就想其他人陪牠們一起無得用
但事實是香港的(中國人)人,有幾多像牠們那般 硬膠 又不知變通
若好人好者怎會擔心別人又拉又鎖,相信只有那些作了虧心事的才有這種無謂  擔心

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-2-25 11:38 AM 發表
收皮啦,毛西

引用:
原帖由 ricebuket 於 2018-2-25 11:49 PM 發表

收皮啦,毛西
毛婆正PK

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-2-26 12:24 AM 發表

你唔好咁樣話令壽堂,雖然佢個臭西窿捐左隻黃絲🐶出來獻世!
Ching,睇清楚先啦,無啦啦封我做黃屍

引用:
原帖由 ricebuket 於 2018-2-26 03:03 AM 發表

Ching,睇清楚先啦,無啦啦封我做黃屍
Ching,半夜看錯,不好意思🙏

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-2-26 06:56 AM 發表

引用:
原帖由 wingyiu55 於 2018-2-25 22:35 發表
但事實是香港的(中國人)人,有幾多像牠們那般 硬膠 又不知變通
若好人好者怎會擔心別人又拉又鎖,相信只有那些作了虧心事的才有這種無謂   ...
其實真係唔明白自己呢世都唔用既利便工具,但因有特權之下又唔比千萬人用喎!

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-2-26 06:56 AM 發表

其實誤會理由很簡單,黃絲自從佔中,旺暴,罵老師校長後己經極度乞人憎,最近大學生滿咀粗口,更令人反感,所以網上稍為有些似黃絲的都被攻擊,可想而知黃絲衰成點!

毛婆正垃圾
唔明點解仲可以選到

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-2-25 11:38 AM 發表
佢……佢…佢把口都……都……都…都好唔電……電啫!

引用:
原帖由 wingyiu55 於 2018-2-25 10:35 PM 發表
若好人好者怎會擔心別人又拉又鎖,相信只有那些作了虧心事的才有這種無謂   ...
同意

引用:
原帖由 bunny167 於 2018-2-26 12:24 AM 發表

毛婆正PK
錯,係爛pk

引用:
原帖由 wingyiu55 於 2018-2-25 10:35 PM 發表
Nonono......

焦點有點不對。

反中的未必不會用,而他們亦不是什麼不讓你坐的想法,他們其實是並無章法,他們只會在一切跟內地有關的議題上搞事,因為現實地,這也是投他們一票的選民的想法。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]