• 瀏覽: 25,879
  • 回覆: 236
  • 追帖: 7
+2
引用:
原帖由 cxa343 於 2018-2-24 03:14 PM 發表

仲勞力士?

out哂!貴過Omega,又唔夠Omega好!

更何況Omega係1932 - 2032奧運指定手錶!

尤其要支持2022北京冬奧!宏揚中華優越道德文化!打擊淫賤gay games!
喺某一啲層面嘅人一定要大隻勞先見得人㗎

我確信條女冧我然後強姦佢,做前講明千萬不要不願意情況下比我搞,即係我有懷疑佢非自願但確信對方自願。。無罪

引用:
原帖由 r102030r 於 2018-2-24 03:32 PM 發表
台灣省這個落後地區,民主司法真是一絕,全是黑金司法,犯罪天堂,難怪低端黃絲一族喜愛台灣生活,由其著草嗰啲。。
申報,本尊唔係黃C,更想剿滅香港動亂。

一定使左唔少$!

真係幸運啊。

梗係心口掛咗黃絲,個匪島法官即放

引用:
原帖由 萬家邊緣的牛 於 2018-2-24 03:24 PM 發表
條女好命呀
條TB堅好命,如果調轉响香港機場斷正,呢個數量,基本十二三碌走唔甩。

台灣法官好奇怪

難怪台灣多騙子

引用:
原帖由 莫耶斯領隊 於 2018-2-24 02:05 PM 發表
一名李姓香港女子去年6月經桃園機場入境台灣時,被航警在其行李篋內搜出重逾7公斤的可卡因,市價約2600萬港元,成為台灣航

一名李姓香港女子去年6月經桃園機場入境台灣時,被航警在其行李篋內搜出重逾7公斤的可卡因 ...
狗官肯定拿了箸數,有常識都明啦

引用:
原帖由 莫耶斯領隊 於 2018-2-24 02:05 PM 發表
一名李姓香港女子去年6月經桃園機場入境台灣時,被航警在其行李篋內搜出重逾7公斤的可卡因,市價約2600萬港元,成為台灣航
一名李姓香港女子去年6月經桃園機場入境台灣時,被航警在其行李篋內搜出重逾7公斤的 ...
呆灣,唔好咁高期望

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2018-2-24 02:29 PM 發表
台灣對外來人犯法一向寬鬆處理
因為怕被其他國家報復,進一步被收窄國際空間

之前星加坡幾個遊客輪姦台妹都只係緩刑
故此台灣以電騙徙多聞名國際,被捕一般判罸一千幾百!

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2018-2-24 02:29 PM 發表
台灣對外來人犯法一向寬鬆處理
因為怕被其他國家報復,進一步被收窄國際空間

之前星加坡幾個遊客輪姦台妹都只係緩刑
慰安

咁到得?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]