• 瀏覽: 25,900
  • 回覆: 236
  • 追帖: 7
+2
民主台灣真係好,運毒都冇事

免費旅遊 我要去台灣

泰國果三條友真係同人唔同命

條女好命呀

台灣是呆人聚在一起的地方!

同一個案在東南亞國家都被判終身或死刑!

連台灣檢察官都嘲諷髮棺太傻太天真,直頭同香港不相伯仲啦。。

運毒都冇事,呆灣好快變成運毒之都

如果係印尼,新加坡,佢等緊打靶

引用:
原帖由 tomhung1016 於 2018-2-24 03:09 PM 發表
台灣法官不嬲都弱智😂
台灣是黑金政權天下!

呆灣NEW屎眼法律

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2018-2-24 02:29 PM 發表
台灣對外來人犯法一向寬鬆處理
因為怕被其他國家報復,進一步被收窄國際空間

之前星加坡幾個遊客輪姦台妹都只係緩刑
NO NO NO....你太唔了解台灣法官

台灣法官一向都好NICE 尤其係對待犯法者

邊個話只對外人犯法寬鬆 對自己人都一樣

下面報導呢個咪係台灣人運毒出國

台灣真係犯罪者天堂 運毒法官都可以講"情可憫恕" 咁維護犯罪者呢D先係好法官

緩刑即係唔洗坐監 呢條台灣佬應該慶幸未出境就俾人捉到 如果係澳洲落網恐怕監有排坐

有台灣大學生運毒到東南亞國家 判死刑都有 然後大喊阿媽 唔知咁大獲....OK 下世再投胎吧

就係因為台灣法官咁縱容 以至好多台灣人蒙下蒙下

以為站在台灣看天下 販毒係台灣小CASE姐 運出去就算捉到扮傻扮無知 應該都OK掛

運4公斤安毒出國!法官「情可憫恕」判緩刑 檢察官怒了

桃園市一名21歲巴姓男子2017年7月,因為想免費去澳洲觀光旅遊,所以答應替人攜帶4公斤安毒出境,每1公斤可獲得4萬元酬勞,最後卻被緝毒人員發現逮捕。只是桃園地院法官審案時,考量巴男是初犯又坦承犯罪,因此引用「情可憫恕」減刑,判處巴男緩刑4年,這樣罕見判決也引起了檢察官的強烈反彈。

https://www.ettoday.net/news/20180219/1097277.htm

個2600萬貨沒咗,佢以為真係冇事咩,佢真係以為做爛仔格,就有人怕佢。
斬死佢都未天光。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-2-24 03:23 PM 發表
民主台灣真係好,運毒都冇事
加埋印度遊客無得輸

台灣省這個落後地區,民主司法真是一絕,全是黑金司法,犯罪天堂,難怪低端黃絲一族喜愛台灣生活,由其著草嗰啲。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]