• 瀏覽: 93,953
  • 回覆: 685
  • 追帖: 9
+6
電台唔准粗口出街的.

轉述不算數。不能做證供

我又真係唔信馬迷咁平心靜氣問候人,尤其是輸咗$嘅

到現在都未有證據證明司機有同人嘈過喎。又無人認同司機嘈過,又無目擊證人

一個人燥底嘅時候,其求一句說話都可以辣興

邊個話香港人無禮貌,睇樓主就知啦,咁熱心同個司機洗地呢
我差d 以為係班乘客渣住槍逼司機加住速入彎呢

司機闖出大禍係超錯, 但始作俑者係邊個講粗口問候令到司機火遮眼???

引用:
原帖由 taifat 於 2018-2-13 06:11 PM 發表
我又真係唔信馬迷咁平心靜氣問候人,尤其是輸咗$嘅
可能坐佢媽媽身邊幾個都贏錢,輸錢小車長果啲睇唔到

引用:
原帖由 影秀 於 2018-2-13 06:17 PM 發表
邊個話香港人無禮貌,睇樓主就知啦,咁熱心同個司機洗地呢
我差d 以為係班乘客渣住槍逼司機加住速入彎呢
Where is your point?
引用:
原帖由 taifat 於 2018-2-13 06:11 PM 發表 我又真係唔信馬迷咁平心靜氣問候人,尤其是輸咗$嘅
有啲嘢真係唔到你唔信架 好似廚房佬地盤佬咁 講嘢陰聲細氣文皺皺 冇粗口

引用:
原帖由 siuroy123 於 2018-2-13 05:38 PM 發表
【星島日報報道】大埔公路造成19人死亡,60多人受傷的九巴車禍,傷者中仍有6人危殆,7人嚴重。其中一名情況穩定的傷者家屬,早上在電台節目講述母親遇事經過。

意外中的傷者包括一名57歲馬會女職員。該名傷者的女 ...
咁講啦,車速很快只不過是乘客個人感覺,未夠煮死個司機

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-2-13 06:18 PM 發表
司機闖出大禍係超錯, 但始作俑者係邊個講粗口問候令到司機火遮眼???
如果師兄所講嘅係啱,個司機好大可能係誤殺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]