• 瀏覽: 17,084
  • 回覆: 302
  • 追帖: 2
+4
鄭月華唔起訴李桌人都係預料, 女人做事就係怕事.
引用:
原帖由 小稀 於 2018-2-13 05:19 PM 發表

早幾日,你預測妹仔鵝會取消煙花,
真係比你講中。

義犬報恩
係時候亂柒吠 最少都攪到討論區你吊黃他吊藍 最後都是毒果狗有狗糧食

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2018-2-13 05:01 PM 發表
黃絲根本唔係想幫死傷者家人, 淨係要取消呢樣個樣, 捐錢唔見佢咁叻.  
香港人真係未見過犯民班友捐輸解囊喎,佢地籌款要人科水就常見。乞兒咁。

但收埋咁多捐款又唔做善事,好似黃絲嗰d就用來買偉哥或扑野,真係捐錢俾佢地都有罪。

。。。100%是毒果報,毒果幾時代表晒藍絲架。。。唔理黃絲感受了咩?

引用:
原帖由 肥仔0138 於 13-2-2018 16:43 發表

唔明初一花車唔取消?
因為唔係頭七!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-2-13 17:19 發表

到今日為止, 冇人出來講要取消花車喎.
都係睇下邊邊人多...人多支持就取消..人少既就無扮法啦,  我自己覺得應該cancel...

引用:
原帖由 肥仔0138 於 2018-2-13 03:53 PM 發表
只能講
各位死者RIP
旅遊業RIP

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20180213/720pix/1518504672_16cc.jpg

大埔公路上周六發生致命車禍,在農曆年前奪去了19人性命,特首林鄭月娥昨宣佈,應社會 ...
毒果居然幫林鄭?敵人嘅敵人係朋友果然冇錯

中國傳統, 放煙花燒炮竹係驅邪沖喜, 消除怨氣戾氣, 化解哀愁, 重新上路迎春接福.

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-13 05:23 PM 發表

黃絲?恥,扮藍絲抹黑,
咁不如你話黃滋蜂係共匪派你啦

引用:
原帖由 小稀 於 2018-2-13 05:19 PM 發表

早幾日,你預測妹仔鵝會取消煙花,
真係比你講中。
因為我一早睇穿妹仔月娥真係一條妹仔, 佢本來已打算退休, 點知天有不測風雲, 柒下柒下莫名其妙做埋香港市長.

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-2-13 17:19 發表

吾覺哦,只是有極端深黃,以為自己是藍絲。
我係藍定係黃,有上香土的人會知,但我真係越來越唔滿意林鄭的做事作風,覺得佢好似貪曾咁只做門面功夫(我都希望係我睇錯)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]