• 瀏覽: 54,156
  • 回覆: 700
  • 追帖: 4
+8
引用:
原帖由 siuroy123 於 2018-2-13 11:31 AM 發表

始作俑者最開心 毋需承擔任何責任 以後輸錢可以繼續搵人出氣 話之連累其他人死 一舉兩得
咁以後著短裙出街俾人非禮警察使唔使拉埋被非禮嗰個呢?著短裙就係始作俑者?就算夾硬俾你睇,硬食,咁大個人無自制能力咩?無咪匿埋喺厠所自己攪掂囉,使咩透過傷害人嚟出咗道火啫。

成班人覺得告得入
最高車速71.5公里
車速限制70公里
超速都告唔入啦
家陣諗住屈人有意圖

引用:
原帖由 vampire912 於 2018-2-14 11:58 PM 發表

咁以後著短裙出街俾人非禮警察使唔使拉埋被非禮嗰個呢?著短裙就係始作俑者?就算夾硬俾你睇,硬食,咁大個人無自制能力咩?無咪匿埋喺厠所自己攪掂囉,使咩透過傷害人嚟出咗道火ࢊ ...
你吊廚房佬
廚房佬射尿落你蝶野你食左
你之後係咁話個廚房佬錯,
係!佢係錯,你啱!
但食左佢d尿個人係你!

仲唔明?!

引用:
原帖由 vampire912 於 2018-2-14 11:58 PM 發表

咁以後著短裙出街俾人非禮警察使唔使拉埋被非禮嗰個呢?著短裙就係始作俑者?就算夾硬俾你睇,硬食,咁大個人無自制能力咩?無咪匿埋喺厠所自己攪掂囉,使咩透過傷害人嚟出咗道火ࢊ ...
你以後搭巴士, 有乜唔滿意就記得狂吊個司機, 司機應該好高EQ, 唔怕壓力爆煲, 被狂吊後係唔會分神..........如果架巴士反咗, 大家會幫你鬧個司機垃圾, 無人性..........

引用:
原帖由 火腿美人 於 2018-2-15 09:12 AM 發表

你以後搭巴士, 有乜唔滿意就記得狂吊個司機, 司機應該好高EQ, 唔怕壓力爆煲, 被狂吊後係唔會分神..........如果架巴士反咗, 大家會幫你鬧個司機垃圾, 無人性..........
係,師兄你係要曲線佢地先明,我在第2d post 都話大大力吊廚房佬係好啱佢地先get到d

恭喜佢啦...

依家我暫代包拯審理
拍……基於案情十分嚴重,令當日不少參與賽駒天民們死傷慘重,其行為令人痛心疾首。
本府現判陳XX打入天牢,刑程為二十寒署,罸銀一千萬兩黃金,並留下案底。
至於駡人之乘客,其行須有不當,但其情可憫,故本府判其無罪,永不得追究…………拍…………退堂!
當今聖上乃愛駒之聖主……天下惜駒之士皆為天子門生
找天子門生出氣罪加一等,🤣🤣😉😚

引用:
原帖由 cansam 於 2018-2-15 12:51 AM 發表
成班人覺得告得入
最高車速71.5公里
車速限制70公里
超速都告唔入啦
家陣諗住屈人有意圖
依家唔係告佢超速,係危險駕駛引致他人死亡

最新消息:

當日,偉晴街口撞車,勁塞車
星期六當日,部benz隊落部巴士度,
而本身呢部巴士編定要做872第一班車,
咁因為撞車而遲去馬場,

所以要臨時叫左原本做第2部車既LX9991補上,
補上之車長俾班馬迷圍屌遲到

https://m.facebook.com/groups/160692051006024?view=permalink&id=365692913839269&ref=content_filter

引用:
原帖由 leoandmay 於 13/2/2018 11:48 發表

一件還一件罵司機果班不在行車期間何罪之有?
如果你俾人罵完心情平伏不到,司機應該安全理由停車或站長協助,絕非一心報復照開車而引發交通意外

引用:
原帖由 leoandmay 於 2018-2-13 11:48 AM 發表
一件還一件罵司機果班不在行車期間何罪之有?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]