• 瀏覽: 2,443
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-2-14 12:49 AM 發表

咁C主呢⋯⋯⋯
同師兄你 一樣...呱

明係謀殺全車乘客, 應該拉去打靶.

引用:
原帖由 禾係禾 於 2018-2-14 01:02 AM 發表
明係謀殺全車乘客, 應該拉去打靶.
用恐怖手段殺人, 同外國用機關槍殺人一模一樣.

世人太春了, 醫返都哂藥費.

引用:
原帖由 hkykh 於 2018-2-13 11:32 AM 發表
根據法例,乘客係開車途中騷擾司機亦犯法,而今次搞到咁大鑊,鬧司機,班撚樣好應被拘捕控以相同罪名,但而家鬧班撚樣好似完全唔駛負責任咁播!香港法例幾咁撚公平呀!
你係當時乘客?你又知係開車途中騷擾司機?

引用:
原帖由 tkkay623 於 2018-2-13 01:23 PM 發表

揸巴士要帶老母出街比人吊之餘仲要人EQ高笑住講welcome?!你出幾錢一個月人工比人?要包埋尊嚴老母?!揸巴士要EQ高到像耶蘇一樣先揸得車,那高尚港人行路接駁港鐵啦!條仆街司機告佢謀殺都唔 ...
比人吊老母應該即埸開佢波,而唔係拎全車人既命黎玩

引用:
原帖由 hiro2004 於 2018-2-14 01:37 AM 發表

你係當時乘客?你又知係開車途中騷擾司機?
我唔知架,不過如果我係當時個司機,又狂俾班三唔識七既撚樣屌父母,我就唔會搞得咁輕,而唔聲唔聲一野衝落山坑搵全車人陪囉!

繼續屌個司機囉!表面上做到冇野唔難架播,暗地裡要全車人陪冇人知,連心理學專家都可以睇唔出播。

引用:
原帖由 tkkay623 於 2018-2-13 02:48 PM 發表

其實我發覺係有班平時係唔係都鬧人暴民覺得指責鬧司機的人影射插到佢地!為了維護他們唯一專長群起偷換概念,話指責罵人的人維護殺人犯係咪比人罵就可殺人!個司機就算比人拖出去斬都冇人會可憐佢!但騷擾司機引至 ...
法律責任就難啦 因為香港人性格就係咁燥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]