• 瀏覽: 83,488
  • 回覆: 604
  • 追帖: 6
+8
在HKTVMALL買野真係好Q ON 9, 特別係超市. ORDER 咗要4,5 日先送貨. 屌, 我落街買都唔使半個鐘. 

引用:
原帖由 e5432whm 於 2018-2-12 10:51 AM 發表
反東北班後生諗住住天空之城定本身住緊獨立屋?定收咗地產霸權好處?
唔係話之前有條友 收左錢咩 唔記得咩水 係做環保

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-2-12 10:16 發表

IT 界,好多根本唔係做 IT ,擺明種票。
臨選舉前就突然係 IEEE 有一班 “engineer” 登記做選民
班L樣重好多連換插蘇都唔L識!

毒果講乜作乜背後都係兩個目的,1.搞到恐慌,2.抹黑中國同政府

網購冇實物見過了解過番到黎唔係心諗個樣就慘

睇毒果果啲咪發緊夢囉

遲早醒

佢間野得兩條路
1 止蝕離場
2 賣盤 

引用:
原帖由 deeprich 於 2018-2-12 10:38 AM 發表
地產先係整死香港主因,有無發覺食飯都要六十蚊,同起外國食差十幾廿蚊咋,但人地稅後人工最少多你一半到一倍,樓價只係香港四分一都無,仲明唔明錢流晒去邊呀?
那又支持田北俊李嘉誠反梁英???????????

HKTVMALL 快D引入更加多 牌子仲好喇

引用:
原帖由 dino0629 於 2018-2-12 10:01 AM 發表
【本報訊】香港電視(1137)主席王維基總以挑戰者姿態出現。由城市電訊引入回撥長途電話、香港寬頻(1...

如果大 ...
講真普通零售sales 真係冇作用,零產出死凈把口,網購如果平好多或同價我一定會選擇網購先, 但王生呢間唔算賣得平。當多人使用網購,速遞、運輸行業都要增加人手,所以根本唔存在失業問題。

引用:
原帖由 054D 於 2018-2-12 10:41 AM 發表
維基諗下黥解facebook咁多人自己擺野上去賣搵到啖食,佢就日日蝕啦

其實淘寶京東都係靠班小商家擺野上佢個平台賣,唔係要自己做晒ga
無錯

淘寶能成功

就是提供平台讓中國工業及農業品直接出貨

殺晒中介商益市民

香港倒過來
扮網購而爭做中介商
貴過實體店

引用:
原帖由 dino0629 於 2018-2-12 10:01 AM 發表
【本報訊】香港電視(1137)主席王維基總以挑戰者姿態出現。由城市電訊引入回撥長途電話、香港寬頻(1...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/20180212/720pix/1518378768_1b34.jpg

如果大 ...
動新聞搞到傳統報紙半條人命,妓者衰過做雞

HKTV及759
絕不幫襯

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-2-12 10:12 AM 發表
意識形態掛帥的香港人

反壟斷卻撐八達通反支付寶微信
反地產霸權卻撐田北俊李嘉誠反梁英董建華
撐創新卻支持拉倒創科局的莫乃光

一句到尾, 香港落後及被大集團壟斷, 是抵撚死的..
香港落後?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]