• 瀏覽: 61,068
  • 回覆: 320
  • 追帖: 6
+6
引用:
原帖由 siu_siu_nei 於 2018-2-11 03:09 PM 發表
黃絲記者牲畜冇人性
過檔毒果

救人要快係秒秒鐘,重講要3分半鐘?煮個公仔麵就3分鐘搞掂囉!正無腦八婆!以後擺睇「無腦新聞」!

引用:
原帖由 forgetmenot2013 於 2018-2-11 04:46 PM 發表
琴晚睇tbb新聞個女記者不停講按警方要求已距離現場已經差不多一白米,言語間完全係不滿警方要佢地不停退後,大家可以睇番段新聞
又消防、又救護員、又警察,果度得兩條線,成架巴士瞓㡳咗,叫一大班記者行埋一邊,咪阻住救人及調查好正路!

講真, 做得記者呢個行業, 又真係要不顧一切去搶獨家新聞片斷,
但毒果妓者又真係太福佳, 竟然以新聞報導方式去屌同行, 毒果妓者今次只係吃不到的葡萄而發爛渣.

香港妓者

support tvb, apple daily go to hell

問番記者如果你老母係車入面, 救佢先定比你拍3分半鐘﹖

香港那有記者,只有一群毒媒!

今次比果果趙鳩TTB

記協快啲出聲明,投訴醫護同消防阻礙記者採訪啦!!
反正全部都顛倒是非,唔差呢一樣!!

引用:
原帖由 snowbean 於 2018-2-11 04:57 PM 發表
救人要快係秒秒鐘,重講要3分半鐘?煮個公仔麵就3分鐘搞掂囉!正無腦八婆!以後擺睇「無腦新聞」!
如果個人暈左.流鼻血入肺, 3分鐘已死得

引用:
原帖由 夜來人 於 2018-2-11 05:08 PM 發表
記協快啲出聲明,投訴醫護同消防阻礙記者採訪啦!!
反正全部都顛倒是非,唔差呢一樣!!
支持,又等D🐶棺判知情權大過生存權

引用:
原帖由 日行千里 於 2018-2-11 03:03 PM 發表

大埔公路昨發生嚴重交通事故,一輛九巴失控翻側,至少19死65傷。有網民昨指,從now新聞台直播發現,當警員向現場傳媒要求清 ...
其實影人嗰條友咪又係響嗰個位,只不過自己影唔到自己啫。

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2018-2-11 03:24 PM 發表
妓協話,唔畀記者3分鐘直播,就係政府干預新聞自由
咁重要! 咁閻羅王以後叫記者自己扣翻三分鐘出來先得啦。生死薄度唔該記錄下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]