• 瀏覽: 134,590
  • 回覆: 39
  • 追帖: 17
+13
其實睇毒果d報導一味打落水狗都幾谷氣

有報導話司機出事後有去後排視察,即有馬迷吊七佢點渣車並揮拳攻擊車長
呢d一句後就無再報
但就狂後加乜掛住 whatsapp 打落水狗

佢有去視察但比人攻擊又唔提
同埋點救 ? 毒果仲想佢點?拉d傷者出來 ? 唔係e護隨時拉傷!!

引用:
原帖由 十三個我 於 2018-2-11 10:10 AM 發表
https://youtu.be/mEZ3flDFUJs
警方已確認疑有人不斷指責司機遲到
睇黎9成係D馬仔輸錢就將怨氣發洩落司機到
Thanks

引用:
原帖由 234282 於 2018-2-11 10:24 AM 發表
我也很奇怪這次意外像死神來了般的發生,大家看看是不是。

一群賭徒在馬場輸了錢,帶著洒氣,霉氣,怨氣的離開了英雄地,天寒地凍,在街上多一分鐘也多難受,正當無處發洩之際,死亡巴士到站,剛好遲了5分鐘。

...
合理分析
師兄請 copy 去 其他 post 告知其他人唔好干擾車長

我都好懷疑經過呢單野,
那些成日騷擾車長的麻煩乘客真的會反省
避免製造下一次悲劇嗎?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-2-11 11:08 AM 發表
上咗車,成車既命就交給司機,所以屌司機系好能on9
完全同意
出事重傷佢再小爆個車長都無用
d友成日騷擾車長真係見唔少
終於出事!!!

引用:
原帖由 goldback123 於 2018-2-11 11:16 AM 發表
點解D十九議員重夠膽帶班巴士司機出嚟,推卸責任,爭取福利,呢次好明顯係駕駛問題,司機罔顧乘客生命喇!
議員係咁架啦
佢地唔會小狗d乘客騷擾車長
因人有選票
佢地只會幫住人圍插d公司

引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-2-11 11:21 AM 發表
話香港廢青多, 又有人反駁什麼消防醫護搵命搏,
當然啦, 不過佢地搏命關你廢青撚事咩?
呢條廢青司機,唔講佢有無內疚,
到底知唔知自己將會坐幾耐監??
仲有心情玩手機?
你呢d友真係中晒毒果洗腦
毒果狂插佢玩手機你就跟足幫住毒果
第2d報導話佢有去車尾視察被馬迷揮拳打呀
用手機向家人報平安唔得
同同事報下平安又唔得

咁多人咁易被毒果洗腦!!!

引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-2-11 11:32 AM 發表
用手機報平安當然唔得啦, 佢應該第一時間協助乘客逃生
只有白痴先會殺撚左人仲要同自己家人報平安囉
只有白痴接被毒果洗腦d白痴先會話要協助逃生
而家架車就來爆炸??!!
笑x死人!!!

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2018-2-11 11:35 AM 發表
毒果, link 都唔洗click
x 2

奇怪上面有位會員中晒毒果腦跟足毒果!!!
乜人來?!!

引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-2-11 11:36 AM 發表

原來你認為當時架車好撚安全,
大家有得睇的, 你慢慢撐啦
撐果個係你
乜協助逃生真係笑死人
中晒毒果毒
繼續幫住毒果啦你呢個毒果自僱人士!!!

引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-2-11 11:52 AM 發表

你理得人喔, 咁香港大撚把呢d咁有血性的反中架啦,
亂揸車害死十幾人, 唔去幫手救乘客仲係度話什麼用手機報平安係啱的,
咁落去,香港再大單d都會有呀
你本身就係毒果轉貼員完全幫住毒果反中

死人毒果一尾分化大家唔好click佢d link

上面有位毒果自僱人士仲幫毒果插,小心

引用:
原帖由 Michael007189 於 2018-2-11 01:23 PM 發表

喂,唔洗即時用手機報警,Call 消防救護,通知公司㗎? 幾十人佢自己一雙手救得哂? 仲有,若果本身冇仼何急救常識係唔可以立亂移動傷者㗎!
完全同意

果條友白痴到比毒果洗左腦已經失去左任何思考能力毒果講乜佢又跟住copy講
佢仲話要協助逃生喎
笑9死人
真係毒果上腦發作!!

引用:
原帖由 alexbenhk 於 2018-2-11 01:28 PM 發表

師兄就講得岩喇,唔好似為俾果少少就大L 晒,d 人重話做服務行業老 馮俾人屌,都傻閪閪
x2

引用:
原帖由 Michael007189 於 2018-2-11 01:47 PM 發表

又一個口賤的人,睇嚟你都係一個慣性屌服務行業員的賤種
唔奇

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]