• 瀏覽: 17,674
  • 回覆: 140
  • 追帖: 1
+7
病毒細菌壯大唔會變益生菌!
放生中箭才會後患無窮

引用:
原帖由 從地獄走一轉 於 2018-2-1 12:12 PM 發表
病毒細菌壯大唔會變益生菌!
放生中箭才會後患無窮
惡性腫瘤當然越早消滅越好, 等它變成癌症後期就無得救

政府用懷柔政策多年,
結果呢 .... 自決派 咄咄迫人 得寸進尺,
所以"封殺"是 唯一合理行動
....
作者講咁多野把事情因果調轉晒

林鄭尋日答問太軟弱, 應該話: "係, 我係特首, 我100%支持選舉主任同事的DQ決定, 絕不容許港獨勢力坐大"

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2018-2-1 12:14 PM 發表

惡性腫瘤當然越早消滅越好, 等它變成癌症後期就無得救
呢班人渣揸住雞毛當令箭,三分顏色上大紅,少年得志語無倫次,自以為是,自甘墮落,由得佢地橫行霸道,總有一日全港700人陪葬呀!

引用:
原帖由 發瘟城 於 2018-2-1 12:06 PM 發表
我對"最有民意基礎的香港眾志"呢句唔多認同
我都唔認同, 只可以講係有較高民意基礎

引用:
原帖由 kxkx 於 2018-2-1 12:24 PM 發表

我都唔認同, 只可以講係有較高民意基礎
呢d唔係靠口講話有就有,數據呢?

引用:
原帖由 發瘟城 於 2018-2-1 12:27 PM 發表
呢d唔係靠口講話有就有,數據呢?
伸手黨請睇立會參選人得票

2014年呢班人發動佔中佔旺
2016年又係呢班人發動旺角暴動
任何一件, 放諸世界任何一個地方, 都可以構成重罪!港府軟弱, 法官無能,令到班年青人得吋進呎,事事都觸碰社會道德和法律底線,香港仲有好多其他年青人,點解一定要比機會中箭呢一班?而家政府撥亂反正,你地就搵個唔知咩壽頭出黎講後患無窮,唔通呢條壽頭講野有力過歐盟??

點解而家d律師嘅iq都好似低低地?由其是帶黃絲帶果啲

放縱佢哋就真係後患無窮㕸。

引用:
原帖由 發瘟城 於 2018-2-1 12:06 PM 發表
我對"最有民意基礎的香港眾志"呢句唔多認同
佢地成日睇住同一班人既fb/ig, 井底蛙民意基礎 ....根本唔知呢個世界原來好大

引用:
原帖由 qiuwood 於 2018-2-1 12:35 PM 發表
點解而家d律師嘅iq都好似低低地?由其是帶黃絲帶果啲
唔係班律師IQ低, 係佢地亂up野 都信 既人IQ低

有幾後患無窮?
亞爺而家就是不惜撕破臉來個窮追猛打,又如何?
幻想依靠外國發聲更不切實際!
與中國的營商利益比較,香江眾志算什麼?

禾巧京京口牙!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]