• 瀏覽: 17,710
  • 回覆: 140
  • 追帖: 1
+7
支持 強力 打擊 非法暴力犯罪!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2018-2-1 11:47 AM 發表
點解 HK 會教出D咁暴戾的禽獸?
仲所謂 文明 社會!

引用:
原帖由 kxkx 於 2018-2-1 11:31 AM 發表

689 暴政下出左咁多反對團體, 竟然想在另一個暴政下陰乾
CY冇做特首大半年都仲咁掛住人

封殺眾志,維護國家安全,有咩後患,唔通呢班思想幼稚又淆底天天改綱領的廢青會變做恐怖份子。

點漂白/點改中箭政綱都冇用

成日去外國唱衰HK, 見d呆獨份子, 升旗禮背向交差手.....1世都入唔到閘lor

引用:
原帖由 番工好忙 於 2018-2-1 11:05 AM 發表
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20180201/20291725

被DQ事件中,選舉主任在所謂理據中提及周所屬的香港眾志提倡自決主張,與《基本法》牴觸,所以不相信周會擁護《基本法》。隨着周被 ...
on99, 香港眾恥走去勾結陰尾, 勾結台獨和倭寇反華組織, 以為可以對付自己國家和港毒, 憎恨自己國家和不認中國人, 貝理雅和曼德拉會咁做嗎?

又係爛東。  出品

在英國,到最終執政時代表工黨中間派的貝理雅在擔任國會議員初期時是個主張極端社會主義、私營財產國有化的分子。在南韓、南非,金大中與曼德拉分別都曾是激進異見人士(後者更曾武裝起義),最終掌權後都變得溫和。

哩D所謂例子, 真係白痴.....
即係強姦咗條女先, 再娶埋佢做老婆, 會對佢好好?
再加上, 南韓同南非當時情況可以copy? 人又可以copy? 

引用:
原帖由 ala2005 於 2018-2-1 11:47 AM 發表

Ching,你幾歳?
歷史長河中,百年都只是𣊬刻之間。
甚麼「世界是我們的,也是你們的⋯⋯八九點鐘的太陽⋯⋯」全部胡說八道。
全都是過客,這世界自己會運轉,別把自己看得太大。

調轉講:即係俾佢地入左圍,仲win左,係咪就無後患?

引用:
原帖由 番工好忙 於 2018-2-1 11:05 AM 發表
https://hk.news.appledaily.com/l ... e/20180201/20291725

被DQ事件中,選舉主任在所謂理據中提及周所屬的香港眾志提倡自決主張,與《基本法》牴觸,所以不相信周會擁護《基本法》。隨着周被 ...
吾撚係下 人羥類歷史係政亂不可侵入校員及宗教不得干參與政變 咁架原則都未明學人投書發表意見?  可信性有幾高?

周庭 競選最年輕嘅香港特首!
全民支持

唔通轉換成明教,或者係孫大炮式去魚生國攪申害革命呀這樣魚港就快出國腐或國無 到時唔知誰人做大腫痛呢

我對"最有民意基礎的香港眾志"呢句唔多認同

引用:
原帖由 遊鯤 於 2018-2-1 11:57 AM 發表

歷史長河中,百年都只是𣊬刻之間。
甚麼「世界是我們的,也是你們的⋯⋯八九點鐘的太陽⋯⋯」全部胡說八道。
全都是過客,這世界自己會運轉,別把自己看得太大。
毛澤東(1893年12月26日—1976年9月9日),字詠芝(或潤芝、潤之),筆名子任,湖南湘潭韶山人,革命家、政治人、軍人,思想家,中國共產黨、中國人民解放軍、中華人民共和國嘅締造者同埋領導人之一,1943年開始擔任中共黨主席到死,影響20世紀嘅中國同埋世界好大。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]