• 瀏覽: 18,294
  • 回覆: 111
  • 追帖: 2
+3
一早就知道成班L樣,係港獨 佔中 佔旺 暴民。正常大學生點會咁L無禮貌!

引用:
原帖由 愚人之石 於 2018-1-29 07:47 AM 發表

咁熱血?美國抵制中回貿易順差時就咪投訴呀!
美國有咩?大陽能?中國人口美國只有8%,佔最少洗衣機?最大入唔是韓國,中國四,五位咋?😂美國佬做樣咋,主要系教訓美國國既大陽能業😂

最x憎個陳樂行,一方面唔肯學普通話而大吵大鬧、辱罵老師,另一方面又要北上學中醫。
等於飲人啲奶水,期間又嫌人家啲奶水臭,厚顏無恥至極

引用:
原帖由 番工好忙 於 2018-1-29 06:21 AM 發表
垃圾中國人
你老母老係垃圾?

垃圾中國

垃圾

引用:
原帖由 共享陽光 於 2018-1-29 03:56 AM 發表
浸會大學早前發生的「佔領」語文中心並有學生「辱罵」老師事件雖逐漸平息,但香港文匯報記者調查發現,這次學生衝擊事件背後,其實隱顯着不少反對派政黨政客的影子──既有「香港眾志」核心成員的高度介入,也 ...
一睇班孽畜嘅衰様就知係佔中背景,屍味濃郁

係學生黃屎才咁容易上當囉

引用:
原帖由 星期六日 於 2018-1-29 07:28 AM 發表

呢個中箭常委廖偉濂好叻仔,鼓勵同學出手,自己不出面,而家2位出位同學前途盡毀,佢就冇事。中箭最識搵人笨,被搵笨的人仲要覺得搵佢笨7的人是戰友,是英雄。黃癡峰最叻呢樣。
慘得過就係有班弱智肯去死, 吹咩?!

引用:
原帖由 八苦八甜 於 2018-1-29 10:04 AM 發表
最x憎個陳樂行,一方面唔肯學普通話而大吵大鬧、辱罵老師,另一方面又要北上學中醫。
等於飲人啲奶水,期間又嫌人家啲奶水臭,厚顏無恥至極
要分開講, 中醫係傳統中國智慧, 中共不等於中國, 所以讀中醫不等於飲中共奶水......

問題係, 既然中共被指為滅絕中國傳統文化,台灣先係中華正宗,浸雞要中醫學生去大陸, 而唔去台灣實習, 已經側面說明佐呢間學校既中醫係垃撚圾, 條柒頭仲走去讀已經錯撚晒。

搵間中醫去台灣實習先去讀先夠醒,.....講廣東話, 台灣人會識聽O架啦

班毒撚真係越幫佢兜就越覺得佢地蠢

好彩有聲有畫

可留比市民大衆比較下

係吾會定針對

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-1-29 10:24 AM 發表

要分開講, 中醫係傳統中國智慧, 中共不等於中國, 所以讀中醫不等於飲中共奶水......

問題係, 既然中共被指為滅絕中國傳統文化,台灣先係中華正宗,浸雞要中醫學生去大陸, 而唔去台灣實習, 已經側面說明佐呢間學校 ...
佢一方面屌大陸、拒絕普通話,另一方面就去廣州實習,已經係徹頭徹尾「飲人奶水但又嫌人家啲奶水臭」。

引用:
原帖由 共享陽光 於 2018-1-29 03:56 AM 發表
浸會大學早前發生的「佔領」語文中心並有學生「辱罵」老師事件雖逐漸平息,但香港文匯報記者調查發現,這次學生衝擊事件背後,其實隱顯着不少反對派政黨政客的影子──既有「香港眾志」核心成員的高度介入,也 ...
保安呢~~唔通保安只系得個樣行下企下
搞到我覺得保安警察對於無賴嘅人,好似無用咁!!

果班所謂大學生,應該踢佢地去"大逃殺"體驗下人生!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]