• 瀏覽: 61,454
  • 回覆: 514
  • 追帖: 3
+15
引用:
原帖由 ClassaWin 於 2018-1-25 03:02 PM 發表
豆皮預左啦,周女咩原因呢?
預備大量花生唔該
可能太多中出

都話左出民主黨袁海文咁弱, 政府實DQ, 基哥選反而政府民建聯驚!

引用:
原帖由 ClassaWin 於 25-1-2018 03:02 PM 發表
豆皮預左啦,周女咩原因呢?
預備大量花生唔該
眾志成員,自決派,已經係理由

引用:
原帖由 日行千里 於 2018-1-25 02:58 PM 發表
立法會4席補選提名期將於下周一(29日)結束,消息指,已報名參加九龍西補選的前建築、測量、都市規劃及園境界議員姚松炎,以及已報名參加香港島補選的香港眾志周庭,將會被取消參選資格,所屬選區的選舉主任會在截止報 ...
其實一早都講咗,呢班友釋法及被DQ後參選條路唔易行嘅啦,只係老千等人仲興合合磨拳擦掌咁仲想番入去啫。
釋法後,確認書呢關唔易過架,就算釋法前湖北猗及塵酷天等人肯簽都一樣過唔到。
只要被認定之前言論有不擁抱基本法或港獨傾向都可以不被確認。
何況那些被DQ的,根本已就算畀佢再選番都已屬二次宣誓,已違人大釋法宗旨,政府唔DQ,第日都可能會畀選民DQ,都係搵嚟搞,政府出手好過啦。

乜事?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-1-25 03:03 PM 發表

後就話姐, 之前咪重可以用其牠
截止報名前一分鐘通知二人

後庭唔俾選,咁香港弱智無人個囉喎

引用:
原帖由 refugee 於 2018-1-25 03:04 PM 發表
我理想中百零蚊玩到既女已完啊
有無咁平呀,呢d質素起碼四舊以上啦.

做雞嘅唔準參選嘅咩?

引用:
原帖由 東方紅 於 2018-1-25 03:09 PM 發表

其實一早都講咗,呢班友釋法及被DQ後參選條路唔易行嘅啦,只係老千等人仲興合合磨拳擦掌咁仲想番入去啫。
釋法後,確認書呢關唔易過架,就算釋法前湖北猗及塵酷天等人肯簽都一樣過唔到。
只要被 ...
你岩.

引用:
原帖由 吾美麗 於 2018-1-25 03:08 PM 發表
都話左出民主黨袁海文咁弱, 政府實DQ, 基哥選反而政府民建聯驚!
玩彈弓手玩到出晒面,毛基唔棄選前就聲都唔聲,棄選後就又話按照機制行事,咩都冇改過,大家繼續跳健舞。

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-1-25 03:07 PM 發表

自主嘛
沉大女生心腸(獨)

後庭猶開卻無續

上街籌款把數篤

最好袋錢豐厚足

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]