• 瀏覽: 57,251
  • 回覆: 611
  • 追帖: 3
+11
未L 界奶小學雞, 出黎做野就知衰.

一句説話得罪人可以通行封殺你呢d 傻仔.

比你呢條傻仔畢到業都生存唔到, 

引用:
原帖由 番工好忙 於 2018-1-25 05:15 AM 發表 
垃圾中國普通話 http://n2.hk/d/images/smilies/default/smile_o16.gif
對,不過港毒L又要死上去赤共讀醫,真奇怪

寸囉,宜家咪係佢報應嘅開始囉。
引用:
原帖由 共享陽光 於 2018-1-25 02:04 AM 發表
http://paper.wenweipo.com/2018/01/25/HK1801250003.htm

有份帶頭「佔領」語文中心威嚇教職員的浸大中醫學五年級生陳樂行,平時慣在facebook大放厥詞兼盲撐「港獨」,曾揚言「去得多大陸,心腸都惡毒」,卻又自 ...

人地後悔入浸大,關你地共狗屁事咩,吳好再去屈人啦!好吳好,乖啦,共狗。

引用:
原帖由 阿山奴 於 2018-1-25 05:24 AM 發表
人地後悔入浸大,關你地共狗屁事咩,吳好再去屈人啦!好吳好,乖啦,共狗。
你讀好d中文先再講嘢啦⋯⋯

學生會會長劉子頎昨日為自己的劣行鞠躬致歉
跟住去吮議員

垃圾陳

黃絲一向作風,為自己嘅劣行死不認錯
講到自己被迫害

正一讀糞片

引用:
原帖由 威廉PO 於 2018-1-25 04:16 AM 發表
浸大,後悔,收錯你就真。。。

呢種品格,就算成績夠分,如果面試見到係咁,中大和港大,也都絕不會取錄。。。

呢位小朋友,到宜家,還未知自己錯係邊。。。仲以為自己係天之驕子。
中大,港大比民煮米國種咗好多打手。又比I瘋,又出錢,又比米國passport又盛。好多讀中學時已被踢入會。靠哩班未來主人翁,香港死實,冇希望喇。

支持同學退學

抵死! 為香港嘅前途著來, 退學吧!

引用:
原帖由 阿山奴 於 2018-1-25 05:24 AM 發表
噤叻唔好寫中文,全部寫英文吖假香蕉人。

戇鳩到呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]