• 瀏覽: 39,681
  • 回覆: 212
  • 追帖: 1
+9
周融一個英國公民係度對香港事務說三道四仲有班五毛係度share

福佳學生!

真係無撚用敢講唔敢認,係咪係,吹呀咁吖嘛,最多咪唔讀,道咩歉,真係睇你唔起

引用:
原帖由 louishuen 於 2018-1-24 03:37 發表

又想拉一派打一派呀?
想浸大入邊d所謂「好學生」自己去收d「壞學生」既皮?
係呢個「口講Hillary 票投donald trump」既年代仲有用咩
2014年佔中咁多間大學既學生都有份,當時既學生依家都畢業啦,失業未?

共慘黨 ...
哈哈哈,點只失業呀,仲有好多佔中狗等住入冊添呀!而加換咗一個律政師,佢地有排驚被秋後算帳呀!

引用:
原帖由 kingchor 於 2018-1-24 04:45 AM 發表

哈哈哈,點只失業呀,仲有好多佔中狗等住入冊添呀!而加換咗一個律政師,佢地有排驚被秋後算帳呀!
律政「司」?
佢自己d潛建都未搞掂啦

引用:
原帖由 vampire912 於 2018-1-23 11:35 PM 發表
一個又一個陀衰香港,漢奸,暴徒令香港大學生臭名遠播,呢種廢柴幾時會離開香港呢?
全國都起碼幾百萬人睇過,臭名遠播

依家某些學生念野錯哂
佔領才得到爭議權?
其實知唔知自己係一名學生
係學校為了什麼?

粗囗是錯在網上電台之徒播毒害青年。

我相信佢粗口都只曉得一兩句而已!

粗囗是錯在網上電台之徒播毒害青年。

人生好銀精彩,恭喜晒。
引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-23 11:22 PM 發表

看到浸大學生會長劉子頎接受媒體訪問,說講粗口是「口誤」,及一連串的狡辯,全無反省之意,實在令人憤慨!

什麼是「口誤」,這是否新名詞?劉會長是否腦袋想說「唔該」,但口舌不聽使喚說了「X」?

腦不 ...

廢青

香港大學生已經係垃圾的代名詞

浸大負資產

其實大家有無留意一點

就係呢個普通話課程係11年前已經有

係2007年已經開始,而個位學生會會長點解入讀前唔去要求取消?到自己係一個免讀既試唔合格先話普通話唔係必考?

即係自己唔得,就話佢有問題?

咁係咩道理呢?

講唔講粗口都係其次,而係大家都無留意到,佢一早唔要求取消,係到自己唔合格先出聲

同輸打嬴要有咩分別?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]