• 瀏覽: 86,167
  • 回覆: 566
  • 追帖: 12
+3
賤人一個,

叫奇X餅家唔好出老婆餅喇,

出「老強餅」啦!

法律上告不入,道德也輸了,人格怎樣自己 判決,

精彩呀,仲好睇過當年精裝追女仔。

食花生算∼
反正也不關我們的事∼世界上太多真真假假也難分∼不理世間太多事情了
他是被冤枉的...那就慘了...害他的人別有用心

一係冇做,除非有做

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2018-1-17 18:48 發表
如果我係曾志偉,我會即刻使錢叫啲網絡打手喺香討、高登、facebook不斷幫自己講好話囉,又話無辜,又無偽造,又話俾人屈………………囉
好似有隻卒, 响第三頁已經做緊野啦.    

男人大丈夫,冇做當然死撐,有做就直認吧!

當時人都傻咗講乜都得

B 人在做

引用:
原帖由 amycheunggo 於 2018-1-17 06:36 PM 發表
我信曾志偉。。。。。。有做
X2

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2018-1-17 18:48 發表
如果我係曾志偉,我會即刻使錢叫啲網絡打手喺香討、高登、facebook不斷幫自己講好話囉,又話無辜,又無偽造,又話俾人屈………………囉
咪咁井底,你自己上一上大陸微博啦,而家對頭人係大陸女人,在微博對幾億網民講㗎,如果你你曾志偉你買打手喺香討高登fb對住7百萬香港人講有鬼用咩

引用:
原帖由 inco 於 2018-1-17 22:41 發表
我信藍潔瑛所講,一個人痴左線,只會對令佢痛苦既事情印象更深刻記憶更清晰。傻人唔會講大話架,你睇傻姑都講得出楊康殺死歐陽克啦。點解佢會痴線,咪就係佢記得痛苦既嘢出唔到來。聽講藍潔瑛兩個男友都自殺, ...
儍姑,楊康,歐陽克嘅事只有金庸知道內情,你唔係信晒嘛

唔係話信唔信嘅問題,但睇留言見好多人已有立場,根本冇野好講,志偉唔出聲就身有屎,出聲發聲明就此地無銀,咁換轉主角係你會點做。叫當事人出黎又話人地傻左出黎冇用。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]