• 瀏覽: 51,293
  • 回覆: 467
  • 追帖: 6
+9
引用:
原帖由 jelly1980 於 2018-1-17 06:05 PM 發表

好似話強姦藍潔瑛嗰個係 紅金x. 喎
好似係話藍潔瑛老作!

係囉,件事可唔可以,笑話冚大話呢!

咁多人唔話係話某人

引用:
原帖由 o2mini 於 2018-1-17 05:21 PM 發表
揾藍潔英對質會死無全屍喎
其實對質有咩用?雙方講嘅野完全都係冇證據支持嘅說話,只係睇班花生友信哪一邊啫。

其實警方要跟進。

引用:
原帖由 jelly1980 於 2018-1-17 06:05 PM 發表

好似話強姦藍潔瑛嗰個係 紅金x. 喎
我好肯定洪金寶冇強姦過藍潔瑛,因為所有人睇過訪問藍潔瑛都是講曾x偉強姦犯!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-1-17 05:42 PM 發表

主要是兩方面.....其一是韓國那位女士言論......其二是內地廣傳那段視頻的制作人....!!
...
那位女士姓韓,但唔係韓國人。
韓穎華上海出世,五十年代來香港

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-1-17 05:58 PM 發表

收來的風不是他.......但真相是什麼........個人不想去判斷...你知呢.....收風都有機會收錯...!!
睇過youtube好肯定藍潔瑛指曾x偉強姦犯!

可能全部都係自願?

引用:
原帖由 supremeabc 於 2018-1-17 05:30 PM 發表
乜野沉默是金 , 謠言止於智者今時今日係錯的 ! 因為而家已經冇乜智者 !

如果真係冇做過為咗還你清白真係要有咁大搞咁大 ! 咁先至係真金不怕洪爐火 !
對,時代巳經唔同咗,從前的生活智慧,現在未必用得著。什麼清者自清,你不開膛,很多毒媒會當你默認。

支持藍潔瑛

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2018-1-17 06:00 PM 發表
7802887 7802888
大陸人都唔信啦
何況香港人
禁得到大陸瘋傳先算啦。佢係大陸算老幾?
如果傳習總以前試過呢味,九秒九所有網都禁晒,error 404

引用:
原帖由 tonylam07 於 2018-1-17 05:40 PM 發表
曾志偉大話連篇,開記招梗係要答記者問題啦,現在講反告誹謗者(講事實)就走人,竟然有人相信開記招等如在法庭否認事實真相。

曾志偉唔好再做戲喇,快啲認啦,比一大筆錢藍潔瑛和解,有錢最實際,冇錢法庭見 ...
講到你係現場有份強姦咁。

梁特收左錢係事實,都話要告人,呢d 叫惡人先告狀。

根據藍小姐自一白,強姦、佢嘅影圈另一大哥,係佢情人,已死咗二三十年,唔通係陳伯強或張國榮?另一被網上風傳嘅小生榮,去世未夠十年,真係連死人都被冤枉。所以,呢件事應該由藍小姐公開澄
清,旁人不應亂說亂估。

有做過強姦固然係抵死,另外呢條矮仔個格乞人憎,攪吓佢啱㗎啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]