• 瀏覽: 51,401
  • 回覆: 467
  • 追帖: 6
+9
垃圾娛樂

引用:
原帖由 tonylam07 於 2018-1-17 05:40 PM 發表
曾XX大話連篇,開記招梗係要答記者問題啦,現在講反告誹謗者(講事實)就走人,竟然有人相信開記招等如在法庭否認事實真相。

曾XX唔好再做戲喇,快啲認啦,比一大筆錢藍X瑛和解,有錢最實際,冇錢法庭見 ...
從法律角度他有權這樣做.........唯一條件你要有錢同人玩法律.....!!
所以唔好亂講....尤其已經走入司法程序....!!

未來會把刀子伸向媒體的報導..........所以媒體要有準備才好....!!

曾x偉揸住香港冇辦法管核新加坡司法權,所以佢咁夠膽岀來澄清。

因為藍x瑛在新加坡被強姦,應該需要藍x瑛過新加坡報警處理,但是強姦藍x瑛係事實,曾x偉唯有唔答問題囉!(答就暴露真相)

引用:
原帖由 resort2 於 2018-1-17 05:23 PM 發表
搞大佢好呀
是因為內地的炒作實在太大影響........已經步入危險程度....!!
連他都未必可以壓到場.........所以先要出動法律...!!

內地人的做事方式.......不止是香港鍵盤戰士打嘴炮那麼簡單.......所以他都要用國語再說一次...!!

唔準記者提問,咁何來可以清者自清, 最近大陸娛樂圈都有幾個女偽人發聲明,D偽人一有醜聞就即刻發聲明要告人, 聲明係很好既擋箭牌,但好多時到最後都係證明係事實泥

去美國告條八婆賠一億美金,然後捐畀東華三院和保良局

引用:
原帖由 supremeabc 於 2018-1-17 05:15 PM 發表
如果真係冇做過就一定要出聲 ! 最好揾埋藍潔英對質啦 !

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180117/photo/bkn-20180117163713659-0117_00862_001_01b.jpg?20180117171018

藝人曾志 ...
志矮收皮啦。

個教母得個講字,又拎五到證據出黎,你有證據係手可以大條道理。如果係你既學生,點解五帶埋你啲學生出黎講啊。所有野都片面之詞,係五係metoo me上引啊。以佢地位我覺得五需要去迷姦人囉。

城邦黃絲永遠都係只要信,不求真

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-1-17 05:43 PM 發表
如果講大話,個條乜嘢教母應該負上法律責任
要看情況.......她是韓國人......在網上留言........!!
香港法律只限於香港執行.........所以有多大影響......要看曾生是行什麼司法程序..!!
是否告到去韓國法院........真是比你考起.....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-1-17 05:46 PM 發表

從法律角度他有權這樣做.........唯一條件你要有錢同人玩法律.....!!
所以唔好亂講....尤其已經走入司法程序....!!

未來會把刀子伸向媒體的報導..........所以媒體要有準備才好....!!
現在曾x偉係強姦犯已經是事實,傳媒只寫曾生同受害者藍小姐,已經人人知道。

其實曾x偉好鬼蠢㗎,比1千幾百萬藍潔瑛,叫藍潔瑛岀來開記招,否認曾x偉曾經強姦過佢,咁咪解決件事囉。

第一攪笑偽人真是當之無愧,話自己絕對尊重女性,你哋話呢。

引用:
原帖由 tonylam07 於 2018-1-17 05:54 PM 發表

現在曾XX係強姦犯已經是事實,傳媒只寫曾生同受害者藍小姐,已經人人知道。

其實曾XX好鬼蠢㗎,比1千幾百萬藍X瑛,叫藍X瑛岀來開記招,否認曾XX曾經強姦過佢,咁咪解決件事囉。
收來的風不是他.......但真相是什麼........個人不想去判斷...你知呢.....收風都有機會收錯...!!

大陸人都唔信啦
何況香港人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]