• 瀏覽: 18,662
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-15 08:31 PM 發表
道德品行差成咁,仲點做立法會議員?一向鬧官員鬧得好過癮嘅毛婆,又有面對得住選民?
此言差矣,正正就係道德品行差先可以做議員。

引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-1-17 08:38 AM 發表
有錢大哂?
假學歷大唒

毛孟靜應“黑金”:嚴重被得罪 老公大把錢

http://hk.crntt.com/crn-webapp/touch/detail.jsp?coluid=7&kindid=0&docid=103326831

稅局應該馬上行動追收庫房多年稅收損失

你試下用棍打路人用泛民, 佔中係警察, 你又睇下佢地點演驛

咁假學歷又幾時還原!

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-1-17 01:37 AM 發表

佢有無申請按揭樓宇貸款⋯⋯⋯
係,東方可能遲d再爆一鑊

食野要俾錢 政府亂哂籠 上層社會秩序大亂 黑幕重重

毛婆話:我不嬲都係處女,唔需要還原!

引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-15 08:31 PM 發表

毛孟靜於淺水灣道的寓所「車房變住宅」惹僭建疑雲,遭各界大肆抨擊,但毛婆口口聲聲死撐自己無違法,仲厚顏指摘其他人有意抹黑。但據《東方日報》消息指,屋宇署早於2010年便曾發信勸喻業主「盡快還原」, ...
點能只毛婆有口話人,連黃屎只識話官員,犯民就睇唔到,聽唔到

一個還原車房 可以好快搞掂 還原學歷嗰個就....?

毛孟淨係隻無毛雞,長毛話俾我
知,佢見過全相,所以,應該叫佢毛掹淨。

葛珮帆 Well Done ...   

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-1-17 01:15 AM 發表
假博士幾時upload 返啲學歷?
澄清咗學歷先講人啦
diu壞人都要學歷咩???

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-1-17 11:58 PM 發表

diu壞人都要學歷咩???
要㗎,仲要買學歷僭建
唔係點呃人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]