• 瀏覽: 148,610
  • 回覆: 705
  • 追帖: 16
+3
教母再爆:譚詠麟曾志偉組「尋歡團」 港民都知道

近日有一位大陸「女模教母」韓穎華,突然爆料曾志偉是當年性侵女星藍潔瑛的演藝圈大哥,消息一出,圈中許多好友都跳出來力挺曾志偉,其中譚詠麟更透露,事發第一時間就連絡曾志偉,對方一笑置之表示「怎麼可能」,但此舉似乎讓教母惱羞成怒,今(13)日在微博繼續爆料:譚詠麟、曾志偉組「尋歡團」玩女人。

「女模教母」韓穎華在微博PO文說〜〜

譚詠麟同曾志偉創辦過明星足球隊,表面上來內地踢表演賽,但是全香港市民都知道他們到內地尋歡。事實就是事實。 ​​​​

不過,「女模教母」的這次爆料,好像是不實的陳年舊事,有網友挖出12年前《東方新地》雜誌就有類似報導,結果並非事實,《東方新地》為此還特地刊出道歉啟事,因此有網友希望教母留點口德,免得真的去坐牢。

..................ALAN攪到個大婆要出家.................都知乜料啦..........................

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/教母再爆-譚詠麟曾志偉組-尋歡團-港民都知道-152040930.html

智胃做咗咁多年人,都知道搵食行遠啲依果道理.佢一定有去叫雞啦,但唔會咁笨搞番行內人.

仲有亞叻,金寶,人稱四大淫掍。

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2018-1-15 03:48 PM 發表
唔知黃日華、苗橋偉......有無份

卒仔都毛出聲。

叫雞唔洗成隊足球隊咁大班人瓜,打多d折??!  咁招搖好易出事波!

譚詠麟做高孻仔這愛的逃兵時幾純情,穌詩棣都俾佢攪到委身下嫁,點知咁銀鹹濕。

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2018-1-15 03:48 PM 發表
原來係東淫西賤南鹹北濕。

繼續造謠,不如話由教母提供囡囡啦

引用:
原帖由 holo3 於 2018-1-15 03:48 PM 發表
智胃做咗咁多年人,都知道搵食行遠啲依果道理.佢一定有去叫雞啦,但唔會咁笨搞番行內人.
咁動L呢

引用:
原帖由 chaolininin 於 2018-1-15 04:06 PM 發表
繼續造謠,不如話由教母提供囡囡啦
那要看愛黨擁黨的智惠會不會提控誹謗了

做得教母應該做雞頭幾廿年架拉 唔妥2條雞蟲好耐
人地唔係香港洗怕你咩

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2018-1-15 03:52 PM 發表
叫雞唔洗成隊足球隊咁大班人瓜,打多d折??!  咁招搖好易出事波!
男人叫雞好平常, 但玩到落藥迷姦、拍戲強姦......攪到人精神病...........就正人渣....

名猩叫鷄隊

阿倫當年同某女歌迷上床後有個私生女,畀揞口費。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]