• 瀏覽: 148,664
  • 回覆: 705
  • 追帖: 16
+3
引用:
原帖由 kennycomhk 於 2018-1-15 04:56 PM 發表
教母後台好硬
有幾硬......遲少少又會出來道歉及在人世界消失....!!
韓國的黑比香港更嚴重.......!!

內地因為官員包庇........多數是食學生.......由大學生到中學生都有...!!
多數老強........借酒行事....有的無良之人更借毒品行事......行內很多人都知道.........!!
個人覺得世界無報應........殺人放火的人都是得很安樂....!!

是否成支足球隊不知道......只知道香港娛樂圈的人知道很多內情.......是否真實.....你只能是聽人說...!!
有的女人自殺及去當妓女..........一年死了不知多少.........沉淪的女人更是天文數字....!!
有人會招呼他們........有的會知門路........有的會創造機會......多數同內地官員包庇有關....!!

都話左藍畜傻毛撐嘅,唔係畜生就係人渣,真係無講錯!

係男人都會....

爆多D

東張西望來-次矮仔同男結英來-個當面對質

乜大陸無d咁嘅事咩?點解唔講下???又想講香港人點衰點衰呀!還定係怕得罪大陸果班大哥,怕第時無嘢撈呀?

曾志胃不嬲都5係好人......

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-1-15 05:02 PM 發表

當時的傳聞是......女人被人強姦之後.......成班兄弟再輪她............所以精神失常....!!
單野應該是金寶幹......之後就開始排隊.......條肥仔有無份仲未知....!!
甘恐佈,甘似比當年日本軍要中國人,給他們免費吃,唔怪得藍藍甘放不底,成班人甘玩,唔失常都難,如果肥仔無吃過,同藍藍當面對質,我當時無吃過你,吃你人你自己再說給全世界知,還肥仔清白,一件事了一件事,好過問題解不決,如果係金做去死好過肥仔死,如果再做大些,可能中央習總找人去查,查到水落石出,幫香港人做返做好事,清理門戶

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2018-1-15 03:48 PM 發表
仲有亞叻,金寶,人稱四大淫掍。
當年既罐頭🥫

他都上岸啦,講乜都得

我信喎。

引用:
原帖由 yuk777044 於 2018-1-15 05:06 PM 發表
唔俾人玩女人??
你情我願 有乜問題??
吓吓老強唔比錢.......又專呃未成年.......你話有無天理先.....!!

落完毒品迷姦水.....你都話你情我願.........我就真的不能同意太多....!!
比較有良心會用酒弄醉她們...........之後仲要寸條女貪慕虛榮.......最後拍片留記念....!!
如果條女好戰鬥格.......會搵成班兄弟招呼佢.........有福同享.......你都說他們是人......唉...!!

引用:
原帖由 kennycomhk 於 2018-1-15 04:56 PM 發表
教母後台好硬
如果教母係老屈嘅, 有膽就上大陸告上法院, 分分鈡愈揭愈多,到時成班人洗定囉抽等坐牢。

另外, 有好多網上打手替佢地辨解。不過冇用嘅! 

個人行為,偽人行,不是犯法就ok

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]