• 瀏覽: 148,613
  • 回覆: 705
  • 追帖: 16
+3
引用:
原帖由 holo3 於 2018-1-15 03:48 PM 發表
智胃做咗咁多年人,都知道搵食行遠啲依果道理.佢一定有去叫雞啦,但唔會咁笨搞番行內人.
儍的嗎???

叫雞要俾錢,老強唔洗錢,呢條孤9寒,實識計數....

.

男人叫雞、 你情我願、有甚麼好爆?

引用:
原帖由 霸王名駒 於 2018-1-15 04:53 PM 發表
2兄弟淫蟲黎
不能數漏 陳百蠢....

.

引用:
原帖由 SOWIN888 於 2018-1-15 04:58 PM 發表
如果免費給他們吃,位女子自願無得說,但如果人家不自願,肥仔捉人滿足開心去玩,
說真如果藍真是放不底,呢個肥仔還自己清白,向藍當面對質,甘可以給大家知道,
肥仔不是當年那個人,叫埋校長出來,再向全世界說一次,
唔係 ...
當時的傳聞是......女人被人強姦之後.......成班兄弟再輪她............所以精神失常....!!
單野應該是金寶幹......之後就開始排隊.......條肥仔有無份仲未知....!!

人渣

無證無據,但個個𨫡盤戰士講到身歷其境一樣,睇住佢班人仆野?定又係聽果啲朋友個表弟個同事個親戚個朋友個表叔個女朋友個契家佬講俾你地聽?

不過呢啲所謂新聞出到街,都証明左大陸啲言論自由開放左囉

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2018-1-15 04:59 PM 發表

儍的嗎???

叫雞要俾錢,老強唔洗錢,呢條孤9寒,實識計數....

.
整臭自己果名,真係食得屎,靠佢老豆啲生前貪貪麻麻果啲過下半世

引用:
原帖由 bossini888 於 2018-1-15 04:28 PM 發表
當年,上得大六,一定有
而家都係

明星小花行埋同居都閒過立秋,媒體報導嘅密密有
無報導嘅更加多到無倫
做得尼行,拋頭露面,下下抬個道德高台出嚟講都幾諷刺
企得上高台又無星運嘅只能怪自己入錯行,從伶人戲子時代早已係咁
下下爆料嘅都應該係私人恩怨,點解我或者我班馬揩唔到積蘇
花邊新聞,商業行為,何必太認真

藍當日突然爆嘴,自稱被第二個"影圈大哥"強姦..........
吹蕭系佢個網台節目分析.....邊個嫌疑人當其時系事發地點,同藍一齊拍戲,最後推論係智畏.
而佢曾經比人打左一鑊,大家都話係成成(唔係城城)搵人郁手;跟住有人問成成,成成話佢強姦都做得出,點知佢得罪邊個..........

唔俾人玩女人??
你情我願 有乜問題??

男人嘛...   有河大驚小怪

律師團都叫雞,何況足球隊

引用:
原帖由 tmlio 於 2018-1-15 17:04 發表
藍當日突然爆嘴,自稱被第二個"影圈大哥"強姦..........
吹蕭系佢個網台節目分析.....邊個嫌疑人當其時系事發地點,同藍一齊拍戲,最後推論係智畏.
而佢曾經比人打左一鑊,大家都話係成成(唔係城城)搵人郁手;跟住有人問 ...
咁講的話, 成成除左係老實商人仲係正義超人黎喎以前得罪晒佢添

有乜男人唔想出火㗎,有新鮮鮑唔食咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]