• 瀏覽: 148,475
  • 回覆: 705
  • 追帖: 16
+3
班友以前去到邊玩到邊,有過好多著數不過無人理,而家時代唔同,大眾對抽水明星反感,但班友都變左阿伯,揭開假面具都無問題,反正娛樂圈都時日無多了

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-1-15 03:43 PM 發表
教母再爆:譚詠麟曾志偉組「尋歡團」 港民都知道

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/5GsBoexKjAe.sqRIydMEow--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9MTI4MDtoPTk2MA--/http://media.zenfs.com/zh-Hant-HK/homerun/e ...
唉~娛樂圈有那個是好人??

引用:
原帖由 GoGoGym 於 2018-1-15 04:42 PM 發表
呢班偽人, 周圍呃免費餐就梗啦!  o靚妹仔蝕底咗都唔敢出聲~~~
郭天王在澳洲一役,糗咗!!

明星足球隊

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-1-15 04:45 PM 發表

唉~娛樂圈有那個是好人??
發哥

2兄弟淫蟲黎

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-1-15 16:41 發表

流華唔係
如果有d係有d唔係就唔好講明星足球隊個名出黎啦, 仲話全港市民都知添喎, 定係到時俾人告就話尋歡只係尋找歡樂咁解
"譚詠麟同曾志偉創辦過明星足球隊,表面上來內地踢表演賽,但是全香港市民都知道他們到內地尋歡。事實就是事實。"

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-1-15 04:51 PM 發表

發哥

教母後台好硬

尋歡團,我鍾意

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-1-15 03:50 PM 發表

唔知黃日華、苗橋偉......有無份
男人唔咸濕,骨場要執笠

如果免費給他們吃,位女子自願無得說,但如果人家不自願,肥仔捉人滿足開心去玩,
說真如果藍真是放不底,呢個肥仔還自己清白,向藍當面對質,甘可以給大家知道,
肥仔不是當年那個人,叫埋校長出來,再向全世界說一次,
唔係一世洗水也不清,我是清白無做過

引用:
原帖由 holo3 於 2018-1-15 03:48 PM 發表
智胃做咗咁多年人,都知道搵食行遠啲依果道理.佢一定有去叫雞啦,但唔會咁笨搞番行內人.
第二啲行業就會,藝圈喎大佬。勁多正女
我都知搵食行遠啲,但無端端個又正又大乳咁點算。
何況演藝圈

冇乜問題,吾吊點知身體好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]