• 瀏覽: 24,340
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-13 04:40 AM 發表
抵制韓國,抹黑三星,大舐蘋果,報應

新聞來源連結:

https://www.xcnnews.com/kj/2862433.html
毒果瑞士單嘢又比美毒媒滅聲

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-1-13 12:35 PM 發表

你憎恨是你的問題,小心爆血管。
有錢齊齊搵。這才是王道,不過如果老美敢玩貿易戰,中國也只有奉陪。
人地而家下架喇,仲唔奉陪

洗唔洗大哭

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-13 04:40 AM 發表
抵制韓國,抹黑三星,大舐蘋果,報應

新聞來源連結:

https://www.xcnnews.com/kj/2862433.html
嘩……民主大國連一部手機都容不下?
你老尾衰落真係有原因。

各國正築起貿易保護主義高牆 美國受中企威脅 再無力反擊 只好由政府出手

這就是政治 世上從來沒平等自由

一定等你在尾郭大賣,先做你禮尚往來也

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-13 02:28 PM 發表

民主大國容到三星,LG,Sony,HTC,點解共產大國容不下?
你認同民主大國跟共產國家對人對事其實都係一樣彼此無分別。

其實中國自己都攪一大埋法例出黎控制電訊業. 華係就唔好一相情願

引用:
原帖由 宇宙偉人 於 2018-1-13 02:36 PM 發表

你打壓三星,人家打壓國產,十分公道
想法太表面了?
老尾基本上想三星死,
只有你會兩者拉埋一起講?

引用:
原帖由 hangten 於 2018-1-13 11:06 AM 發表
所有美國境內嘅大陸人都應該行出嚟咁講, 返回中國.  唔要美國國籍同綠卡
我成日都話什麼核彈、航母、導彈潛艇都係假嘅,綠卡先係終極武器!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]