• 瀏覽: 33,805
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
取消既新聞或証據呢?

引用:
原帖由 Wong9reporter 於 2018-1-13 08:24 AM 發表

黑人唔會叫自己黑鬼,印巴人唔認自己阿差, 西方人叫佢鬼佬會立即反面,但就煽動到香港人叫番自己做支那,可見依家被洗腦班垃圾幾咁死蠢扮有形!
ching 講得好,
唔讚唔得。

佢老婆大佢二十幾年

係就好,法國嘢

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-13 12:54 PM 發表

你要反中係你既事,法國佬當年幫手擊退既清兵係中國人嗎?好明顯啲清兵係外族入侵啦,如果唔係法軍擊敗清皇室,光復中華,而家中國人都抬唔起頭做緊清奴啊
真係而家啲人反中反上腦,恩人當仇人,恩將仇 ...
你自己反中奶西就唔好講廢話啦 滿族唔係漢族 但仍然係中國人 問題係你分化啊白痴垃圾無腦死廢物

引用:
原帖由 mc168168 於 13/1/2018 08:03 發表

你自己照吓鏡先,係咪黃皮膚,支那佬
而家啲人真係好鬼弱智,以為好有型,自己覺得高人一等,但逃避唔到自己都係中國人呢個事實。

根本侮辱自己,侮辱父母,侮辱家族!事實擺在眼前係國皇的新衣,但又死撐其他人有著衫先係正常,真係羞恥到頂點!

引用:
原帖由 Wong9reporter 於 13/1/2018 08:24 發表

黑人唔會叫自己黑鬼,印巴人唔認自己阿差, 西方人叫佢鬼佬會立即反面,但就煽動到香港人叫番自己做支那,可見依家被洗腦班垃圾幾咁死蠢扮有形!
仲要白痴到以為自己好型嗰嚇死!

呢班人真係無得救!

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-13 12:54 PM 發表

你要反中係你既事,法國佬當年幫手擊退既清兵係中國人嗎?好明顯啲清兵係外族入侵啦,如果唔係法軍擊敗清皇室,光復中華,而家中國人都抬唔起頭做緊清奴啊
真係而家啲人反中反上腦,恩人當仇人,恩將仇 ...
法國係垃圾全歐洲都知啦 西方諗得最多既就係法國二戰投降到尾 點解都入到五常 你仲當人地係恩人?你話我地中國人係以色列恩人就差唔多

引用:
原帖由 Wong9reporter 於 2018-1-13 08:24 AM 發表

証明犯民黃媒洗腦相當成功

引用:

同意   自己民族都唔識尊重!垃圾都不如,過主啦

引用:
原帖由 mc168168 於 2018-1-13 08:03 AM 發表

你自己照吓鏡先,係咪黃皮膚,支那佬
你一樣仆街

引用:
原帖由 出入紅色隊長 於 2018-1-13 08:22 AM 發表

正撲街,看看自己皮膚咩顏色
條友用支那一字抵毀我國人民,應該受責備!

引用:
原帖由 被屏蔽 於 2018-1-13 09:57 AM 發表
單新聞真定假?
文字作者!

引用:
原帖由 illm8888 於 2018-1-13 08:27 AM 發表

照下鏡,睇下自己皮膚係乜嘢色,問下你老竇老母喺邊度人。
在國家野生動物園

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]