• 瀏覽: 33,746
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 unoteseven 於 2018-1-13 08:26 AM 發表

DLLMω
咁不孝,
問候自己屋企人。
可能係打亂種阿差

引用:
原帖由 隱私條款 於 2018-1-13 12:00 PM 發表
垃圾支那
你肯定係打亂種阿差😏😏差種正喜歡強姦有咩叻呀!

大六打手真係低低地

引用:
原帖由 hangten 於 2018-1-13 12:17 PM 發表
中國人應該留喺中國, 唔好移民
西人都有移民架唔通佢西人

引用:
原帖由 hangten 於 2018-1-13 12:17 PM 發表
中國人應該留喺中國, 唔好移民
人地鐘意移民, 你能管? 中國人有移民既自由, 你吹咩?

引用:
原帖由 dickson688 於 2018-1-13 07:01 AM 發表
抵撚死

唔識分莊閑

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-13 11:30 AM 發表

我講得有錯嗎?當年唔係靠法軍擊退清兵,而家中國人還要對清賊外族俯首稱臣,中國人反轉牛肚就係屎,連多謝都無句啊
我真係睇唔過眼中國人忘恩負義先出聲咋
你係咪想講佢地無殺哂中國人所以要多謝佢?你係垃圾廢物我唔係,建議你用條利去清潔佢馬桶

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-13 11:30 AM 發表

我講得有錯嗎?當年唔係靠法軍擊退清兵,而家中國人還要對清賊外族俯首稱臣,中國人反轉牛肚就係屎,連多謝都無句啊
我真係睇唔過眼中國人忘恩負義先出聲咋
同當年老美扔個原子彈一樣, 簡接救左中國, 真係睇唔過眼中國人忘恩負義

中國還有很長路,硬件勝,軟件還要努力,特別出國人數質,有錢大細死得,

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-1-13 12:41 PM 發表

中國移民是一種文明的殖民運動,世界不是屬于白鬼的,是屬于中國人的。
中國人有很多自由, 融入世界, 只是那些白痴講到中國好似北韓咁封閉.
一邊說大陸人無自由, 一邊又叫大陸人唔好移民.
一邊批評大陸人去外國買東西, 一邊又大罵大陸人窮. 都唔知乜邏輯.

引用:
原帖由 \九軒葵/ 於 2018-1-13 12:38 PM 發表

你係咪想講佢地無殺哂中國人所以要多謝佢?你係垃圾廢物我唔係,建議你用條利去清潔佢馬桶
你要反中係你既事,法國佬當年幫手擊退既清兵係中國人嗎?好明顯啲清兵係外族入侵啦,如果唔係法軍擊敗清皇室,光復中華,而家中國人都抬唔起頭做緊清奴啊
真係而家啲人反中反上腦,恩人當仇人,恩將仇報
仲有啊,你用條唎品嚐既中國食物仲污糟過法國個馬桶添啊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]