• 瀏覽: 15,008
  • 回覆: 157
  • 追帖: 1
+7
都排左幾年,架狗講大話講到好鐘意呃埋自己

日本咁L叻。 放上火星啦!仲講對環境亳無影響。咁科學 不如當水飲啦。on9

講得出呢番說話,應該在排水地點捉魚俾佢日日食!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2018-1-12 11:36 AM 發表
日本原子能規劃委員長更田豐志昨日(11日)訪問福島縣楢葉町,並與町長松本幸英討論福島第一核電廠淨化的含氚廢水問題。更田表示,將廢水稀釋後排入海中是唯一手段,且對環境並無影響。他表示:「若無法在今年決定的 ...
大日本東洋水...應該運來香港賣...一定賣斷市

日本仔話輻射水完全冇問題,那就不要排出公海了,反正無害,不如留來做自來水俾國民飲用,或者專供高官和核電高層享用,免得浪費了。

引用:
原帖由 曼聯fanfans 於 2018-1-12 11:41 AM 發表
環保L只係針對中國同香港
一針見血 蘿蔔國做乜都無事

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-1-12 09:50 PM 發表
海洋咁大,排放小量都好快稀釋啦
正如好似東江毒水咁,中共投左咁多毒落去都唔會毒死班藍絲咁咯
閣下都未死囉

就快滅亡 人類

on 9 哈日族可能願意飲哂去

我約左安培去游水,佢放我飛機

引用:
原帖由 maygi 於 2018-1-12 04:21 PM 發表

民主的驕傲
條友賣左咸鴨蛋拉

既然對環境冇影響,點解唔排落自己水塘呢?日本仔永遠都係自私自利,暪騙世人,自欺欺人,顛倒是非黑白

引用:
原帖由 siutatbo 於 2018-1-12 11:36 AM 發表
日本原子能規劃委員長更田豐志昨日(11日)訪問福島縣楢葉町,並與町長松本幸英討論福島第一核電廠淨化的含氚廢水問題。更田表示,將廢水稀釋後排入海中是唯一手段,且對環境並無影響。他表示:「若無法在今年決定的 ...
既然對環境冇影響,不如叫天皇、安倍飲嗮佢啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]