• 瀏覽: 51,668
  • 回覆: 597
  • 追帖: 2
+43
引用:
原帖由 959959 於 2018-1-11 02:11 PM 發表
佢份人工係我有份出俾佢!
收納稅人錢,就應該有integrity,Lee d 咩貨仔呢!
唔收貨!
一蟹不如一蟹!
果幾十萬對佢黎講算係d咩錢丫。。佢很入政府軍以放棄左好多個幾十萬了

含L喇,臭X莊!
成班犯民賤種一様僭建你唔x講?

引用:
原帖由 tony3318 於 2018-1-11 03:02 PM 發表
如再換人一定要搵個住係政府宿舍嘅,千萬唔好搵有私人物業,唔係凖備再換人啦!,,😀😀
咁瞓街最安全

好快覆核王又入紙,法棍又有數圍

糖糖食緊花生

可悲呀!無殼蝸牛真是無知啊!

或、或、或條L咩!夠料就拉7佢,重要即刻拉去打把好唔好!

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2018-1-11 12:45 PM 發表

即時full paid,銀行無損失唔會出嚟督條8婆既
full paid就唔駛做按揭啦

引用:
原帖由 winter88soldier 於 2018-1-11 03:07 PM 發表

Teresa Cheng SC from DVC Should Be Struck Off the Roll of Barristers! Barrister Teresa Cheng SC Brought the Office of Secretary for Justice into Disrepute and Should Resign! 社會不可能包容律政司長知法 ...
知法犯法,全無誠信可言,必須辭職。

以後無入錶亂停車,差佬炒牌時都可講 “阿🐍我好忙”,“阿🐍我唔記得”。。。
以後不用比停車費。。。

掉轉陳議員做律政司,可能會周圍告人

我買樓同銀行做按揭,何解你陳淑莊會持有我同銀行簽署嘅按揭文件??

引用:
原帖由 中坑一名2017 於 2018-1-11 03:19 PM 發表
以後無入錶亂停車,差佬炒牌時都可講 “阿🐍我好忙”,“阿🐍我唔記得”。。。
以後不用比停車費。。。
講得好啱!
“我好忙,唔記得”絕對唔可以做知法犯法嘅借口!
呢個律政司系歷屆之中,民望最低最不得民心嘅律政司!夾硬去做盞慘淡收場!

引用:
原帖由 從地獄走一轉 於 2018-1-11 03:22 PM 發表
我買樓同銀行做按揭,何解你陳淑莊會持有我同銀行簽署嘅按揭文件??
因為鄭司長知法犯法仲詐傻扮懵,罪加一等理應依法查辦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]