• 瀏覽: 51,651
  • 回覆: 597
  • 追帖: 2
+43
引用:
原帖由 桑下樽前 於 2018-1-11 12:54 PM 發表
陳快啲去報警,記得CALL記者去影相。
同意,快報警!做得律政司司長,品格好重要

引用:
原帖由 Kickbutt 於 2018-1-11 02:33 PM 發表
鄭若驊可能成為最短命律政司
焉知非福 .... 可能林鄭逼住用個鷹派, 鐵腕打擊佔中罪犯

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2018-1-11 12:45 PM 發表

即時full paid,銀行無損失唔會出嚟督條8婆既
嘩……話人八婆,你同佢好大仇口?睇嚟你好憎特區政府所有官員,其實犯民會員點解唔受邀請到唔會做一官半職呢?因為世界上冇一份工係識屌人每個月就穩袋十皮野。

加個 "或" 字, 寫犯謀殺罪都無問題. 

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 12:50 PM 發表

因為呢位好忙既律政司份人工,我有份俾的
敢你快撚啲告距啦!毒撚,記得告埋嗰條毛婆

淋病搵人要搵住屋村的大狀包無撞板.   例如:皇仁之龍住華富村, 爸爸開單車賣雪榚.

鄭某格硬當 CJ一定是跋腳鴨.

天下烏鴉一樣黑腐敗正苦無不犯法的官

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 12:59 PM 發表

法律既野佢地識條春咩
收撚左狗糧,就即刻開post,好撚聽話,你咪又係乜撚都吾識

其實問題在於(1)唔記得 唔留意 太忙 疏忽 是否抗辯理由 如果是將來她代表政府提控 對方能否用同樣理由抗辯 (2)銀行本身不提出 即沒有金錢損失 那盜了什麼 但如果銀行不提案 銀行股東即一眾小市民又可不可以在股東大會要求銀行管理層解釋? (3) 如果不是鄭僭建 就要追查上手業主

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-1-11 12:50 發表

因為呢位好忙既律政司份人工,我有份俾的
你有交稅嘅資格咩?攞老綜就有你份。

如再換人一定要搵個住係政府宿舍嘅,千萬唔好搵有私人物業,唔係凖備再換人啦!,,😀😀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]