• 瀏覽: 164,101
  • 回覆: 27
  • 追帖: 15
+17
引用:
原帖由 bestwin61 於 2018-1-14 06:24 AM 發表
以法論法,受害人s應該站出來報案包括港澳台,起碼令人感到法律與執法是保護弱小市民及納稅人。
起碼都請去警局問下話以還當事人一個公平公正的空間⋯⋯對嗎?
如果有人大陸報案,你真的是報應了!
相信瑛姐不會,因淫曾估計用藥杜了不少女仔,好多給他拍了照,上了牀,中出了!

淫倫淫女多,唱歌様貎又了得,少女自願送上牀!🐺🐴
淫蟲淫女多,長大了得功夫好,少女一試永難忘!🐭🐛
淫曾淫女多,功夫様貎又不得,只能用藥靠手段!🦂💩

引用:
原帖由 zoker123 於 2018-1-14 10:53 AM 發表
又係要開快佬要拉人既時候
正苦、警💩是不會「主動」做野的!
如果做,早幾年已經做咗啦!
否則,淫曾佢點會,做咗淫餅餅家的「代言人廣告」呢?

所以,要多謝👏👏👏👏👏劉華👏👏👏👏👏背後幫助瑛姐姐好多好多!👏👏👏👍👍👍

https://youtu.be/i2c-RKoHMb4

引用:
原帖由 hung7204 於 2018-1-14 10:58 AM 發表

主要帶出一個訊息,人在做,天在看,不是不報呀。所以奉勸某D人做傷天害理的事,終會紙包不住火。
師兄:
佢地是有組織的香港詐騙集團成員佈局的!
例如:
1⃣️精心的劇情佈局陷阱!
2⃣️演員角色分工扮演!
3⃣️用蛇毒女士建立 Whatapp Group ,令受害者減低防範措施,在毫無防犯下「請君入甕」!
4⃣️引導簽魔鬼合約、過錢、收錢、走人!
5⃣️魔鬼律師製作魔鬼不利業主/受害者/賣買搵笨7️⃣合約,受害者一簽魔鬼合約,便被香港的詐騙集團,控制一切!

引用:
原帖由 bigfatchan 於 2018-1-14 05:08 PM 發表

,今年月餅廣告肯定冇咗蔓珠沙華同埋肥佬
咁,大家就要「拭目以待」!

引用:
原帖由 wlckwok 於 2018-1-14 09:09 PM 發表
支持曾正矮出律司信俾教母...還自己清白
好呀,淫曾快快出律屍信!
還淫曾強姦汚臭名!
💩🐺🦂🐀👎💪

引用:
原帖由 Chirs91 於 2018-1-14 09:35 PM 發表
支持獎門人 入稟法院, 以證清白
完全支持 x1000000

支持獎門人 入稟法院, 以證清白 💩🐺💀👏👏

下半生有「強姦犯」的污名,係一個好大好大好大的侮辱!

要還自己一個「清白」,避免「遺臭萬年」!

引用:
原帖由 非洲電視 於 2018-1-16 10:56 AM 發表

獎門人梗係比咗好多獎品出來,加上他淫品又好,他的優點像「國王的新衣一樣」,好多「聰明」的fans都撐他!
有些惻隱之心的知道藍小姐和余小姐的遭遇也不會撐這個賤人!
矮仔,夠膽就出來澄清吧!
獎門人梗係比咗好多獎品出來,就不知道啦!

萬億「無用的強姦精蟲🐛」,應該放咗入去就不少啦!

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2018-1-17 03:56 AM 發表
原來佢咁淫賤...
是真定是假,好快㑹知!
大家拭目以待吧!

引用:
原帖由 bestwin61 於 2018-1-18 09:36 PM 發表
教母應該系指你搞佢D女,咁你有無?人地一定有証據系手到時你自己無引,在香港開記者會,佢在大陸開,你就無引啦。
靜待續集....
其實有很多問題要問淫曾:
1⃣️有無杜女杜教母的學生?
2⃣️有無杜其他女性?
3⃣️有無強姦瑛姐?
4⃣️有兩位大佬男士「強姦」瑛姐,是那兩位?

我相信瑛姐曾被兩位大佬男士「強姦」!

引用:
原帖由 bestwin61 於 2018-1-19 12:04 AM 發表
韓姨令人更加感動
人之將死 其言也善⋯⋯
佢最尾那些說話含意,令我「非常」尊敬佢!

都70多歲,用自己條命,能夠令條賤佬不能再杜女害人,是非常值得!

引用:
原帖由 gym626 於 2018-1-19 11:35 AM 發表

養隻馬 改個名叫做…… 放下…… 可能未必 指自己放下,係 叫人哋放下 哈哈哈哈
放下....係指,女被杜後,請放下,益吓我吧!

我佛慈悲!

引用:
原帖由 yeunga13 於 2018-1-19 02:18 PM 發表
無論點解讀及討論,都是言論自由也是香港的市民核心價值。請你尊重別人不好靠法律行動欺壓聲音,給予個人意見⋯⋯
今時今日,市民反映熱烈迴響就是一種對相對勢力的反撲⋯⋯
能以勢欺人者非善類 ...
全對 x10000000000000!

如果無做,全球華人都會幫你!💪💪
「但是」,若然有做,令瑛姐變成這樣,和過往「用藥💊」杜女無數是真的話,全球華人都會對付你的!😡😡👎👎

但我相信70碎的老人家 x1000000!

「淫曾」常常話佢自己信佛的,今次「佛祖」就話俾「淫曾」知道.......

善有善報,惡有惡報;
若然未報,只是時晨未到。
因果報應,遲早歸還!
若然一到,便會全球華人齊齊聲討「殺無赦」!
魔鬼心魔不安,永隨「淫曽」內心,痛苦下半生。
只有將「淫曾」繩之於法,送入監牢,才能令「淫曾」得到贖罪。
令之前所有被「強姦」的女士,還回清白和洗脫污濁心靈!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]