• 瀏覽: 164,109
  • 回覆: 698
  • 追帖: 15
+17
講真,曾生識D乜?

余倩文單野一定系條PK 話不同賓玩真就同只...... 無得選擇之下就比班粉腸搞定

獎門人節目,又要人扮狗叫又做D不雅動物動作....佢行為思維已經話你知佢系乜嘢人啦

條反想洗底,希望上北京入人民大會堂⋯⋯咁神聖的地方,千萬不好比條7頭入否則又出來欺壓市民

係咪即係表示 余倩雯 單野係堅?

當大家以為又有控訴, 實質就在幫忙轉移視線...

真娛樂三兄弟從七八十年代開始搞乜就係人都知... 你睇今日樂壇?

引用:
原帖由 hksarceo 於 2018-1-15 09:48 PM 發表
係咪即係表示 余倩雯 單野係堅?

當大家以為又有控訴, 實質就在幫忙轉移視線...

真娛樂三兄弟從七八十年代開始搞乜就係人都知... 你睇今日樂壇?
要教母再有新資料或者受害人出來指正才有機會有實質進展,現在暫時連受害者是誰也不清楚!

相反藍小姐和余小者的遭遇很多人都知道,因為事隔多年,對矮仔採取法律制裁機會很渺茫;能夠在這平台為受害人發聲,及呼籲當時在場或知情人士提供新的資料,便有機會為她們出一口氣;所以討論是有價值的,不覺得會轉移視線!

余詩文最Q慘,明刀明槍強姦你,乜嘢合約都不可以做出犯罪行為⋯⋯報警拉佢!

只要余詩文報警處理,影片都有,條友死硬,人生就是為自己而生,不能屈屈而終⋯⋯

立過吓呢個主題嘅留言,一個亳無憑據下自稱教母嘅人,喺亳無憑據隨口狗噏博出瘋頭,竟然大部份回應咁都信,又或咁都想煽動其他人信

而家嘅香港冇嘢多,蠢人多,蠢人兼八婆男女多

引用:
原帖由 天外有天gh 於 2018-1-16 04:12 AM 發表
立過吓呢個主題嘅留言,一個亳無憑據下自稱教母嘅人,喺亳無憑據隨口狗噏博出瘋頭,竟然大部份回應咁都信,又或咁都想煽動其他人信

而家嘅香港冇嘢多,蠢人多,蠢人兼八婆男女多
教母在國內也有頭有面,她也不犯不著作野搏出面;如果胡亂指控的是華仔或偉仔,相信無人會信;但她指控的是矮仔,他的劣行紀錄比電話簿還要後厚,撇除迷姦模特兒事件,還有藍小姐和余小姐的不幸事件,我覺得應該為受害者伸張正義,香港人不是你形容那麼蠢的!

引用:
原帖由 非洲電視 於 2018-1-16 09:35 AM 發表

教母在國內也有頭有面,她也不犯不著作野搏出面;如果胡亂指控的是華仔或偉仔,相信無人會信;但她指控的是矮仔,他的劣行紀錄比電話簿還要後厚,撇除迷姦模特兒事件,還有藍小姐和余小姐的不幸事件,我覺得應該為 ...
非常同意, 曾正矮成日做埋d cheap cheap 綜合節目, 明為大家開心, 自己狂抽水, 仲開心,

你睇下佢個死猥瑣樣, 成日睇住女人個胸... 真係咸到上腦, 不能自控, 有咩做唔出

引用:
原帖由 非洲電視 於 2018-1-16 09:35 AM 發表

教母在國內也有頭有面,她也不犯不著作野搏出面;如果胡亂指控的是華仔或偉仔,相信無人會信;但她指控的是矮仔,他的劣行紀錄比電話簿還要後厚,撇除迷姦模特兒事件,還有藍小姐和余小姐的不幸事件,我覺得應該為 ...
矮仔無做過就快點出來澄清吧!

這幾天在討論區也感覺到矮仔在發功!

引用:

佢自己聲稱係教母咋,佢自己無憑無據空口狗噏話自己係教母咋,我求其喺任何網版開個account話自己係特朗普都得架,真正嘅教母又點會喺網上論壇空口狗噏呢啲嘢

約10年前,劉翔喺奧運跳欄賽,起步冇耐就因傷停跑,之後有條友喺網上聲稱係可樂公司中國分部嘅高層,喺網上散播話係可樂公司同劉翔夾埋扮傷停跑怕輸,仲空口狗噏劉翔賽前同可樂公司一眾高層閉門會議多次,當時全中、港、台、澳嘅論壇網民個個都話係真

但之後揾到嗰個喺網上聲稱係可樂公司中國分部高層爆料嘅人,原來係一個長期無業靠救濟金為生多年嘅獨+毒+宅男,佢網上之言全部都係老作

所以話香港冇嘢多,蠢人多,唯恐天下不亂嘅蠢人兼八婆男女多

引用:
原帖由 天外有天gh 於 2018-1-16 09:57 AM 發表

佢自己聲稱係教母咋,佢自己無憑無據空口狗噏話自己係教母咋,我求其喺任何網版開個account話自己係特朗普都得架,真正嘅教母又點會喺網上論壇空口狗噏呢啲嘢

約10年前,劉翔喺& ...
獎門人梗係比咗好多獎品出來,加上他淫品又好,他的優點像「國王的新衣一樣」,好多「聰明」的fans都撐他!
有些惻隱之心的知道藍小姐和余小姐的遭遇也不會撐這個賤人!
矮仔,夠膽就出來澄清吧!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]